horoskop

Dagens horoskop: Søndag 26. februar

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Søndagen byr på drama på høyt nivå. Du har så mange følelser rundt deg i familien som du egentlig ikke vet hvordan de skal håndtere. Det er en risiko for at du blir sittende fast hvis du prøver å gå mellom to sterke viljer. Vær forsiktig med hva du sier.

Tyren 20/4-20/5

Etter en aktiv helg føler du deg litt sliten, så det blir en ganske rolig søndag. Du kan trene litt eller gå en tur. Så lenge du ikke har noen krav til deg kan du føle at det er greit å bevege seg litt. Kvelden handler om en hemmelighet.

Tvillingene 5/21-6/20

Søndagen går alt for fort etter din smak. Du rekker nesten ikke å stå opp av sengen før det er på tide å sove igjen. Det du trenger er fysisk aktivitet. Prøv å dedikere dagen eller i det minste deler av den til en hobby som krever at du beveger deg.

Krepsen 21/6-22/7

Denne søndagen handler om å ta i et tak og røre på seg. Det blir en god og aktiv dag hvor fokus er på å ha det gøy. I dag møter du en person du ikke har sett på lang tid, og du vil bli veldig overrasket over hvor langt denne personen har kommet i livet sitt.

Løven 23/7-22/8

I dag er du så sliten at du vurderer å ligge i senga hele dagen. Dersom du ikke gjør det, blir det en rolig dag hvor du fokuserer på dine behov og hva det du har lyst til å gjøre. Om kvelden får du en høyst uventet telefon.

Jomfruen 23/8-9/22

I dag vil du ta vare på deg selv fra innsiden og ut. Det kan bety alt fra yoga til sunn mat og hjemmespa. Det viktigste med denne dagen er å samle energi og å kunne leve i nuet. I løpet av dagen får du sjansen til å rette opp en feil.

Vekten 23/9-22/10

I dag hjelper du en nær slektning eller venn. Du har lenge prøvd å få denne personen til å gjøre en endring, men det er først nå hen begynner å høre på deg. Dagen handler også om å se muligheter og våge å stå på ditt selv om du er alene om din mening.

Skorpionen 23/10-21/11

Den siste dagen i uken bruker du på å lande både i på jobb og i deg selv. Du får imidlertid tid til å tenke gjennom problemene dine og tid til å planlegge fremover og finne det positive i alt som har skjedd. Kvelden blir herlig og kan by på en overraskelse.

Skytten 22/11-21/12

Søndagen blir den roligste dagen i uken, men det blir også dagen som gir mest positiv energi. I dag er du gjerne utendørs hvis været samarbeider. Du trenger sol og lys for å finne din indre balanse igjen. En som står deg nær tar kontakt og deler en morsom nyhet.

Steinbukken 22/12-19/1

Du føler deg ganske emosjonelt utmattet, men fortsatt veldig glad i dag. Det er veldig gode ting å ta med seg fra gårsdagen, men også noen forbedringer som du skal jobbe med. Det viktigste er at du er fornøyd med din egen innsats og at du beviste for alle hvor god du er.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag er du sliten, men fornøyd. Denne helgen har bydd på variasjon, spenning, glede og avslapping. I dag vil du komme deg vekk et par timer. Det handler om en hobby eller en interesse du har. Kvelden har fokus på familien og på et bestemt familiemedlems aktivitet denne helgen.

Fiskene 19/2-20/3

I løpet av søndagen er det familie og planlegging som gjelder. Du ønsker å sikre rammene for vår og sommer slik at dere alle tenker likt. Akkurat nå virker det som om familien din planlegger mye på egenhånd og det kan skape litt problemer når det kommer til felles aktiviteter.

Powered by Labrador CMS