horoskop

Dagens horoskop: Mandag 25. september

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Dagens horoskop er sponset av «O.P.I Big Zodiac Energy».

Hvilken neglelakk passer ditt stjernetegn?

Væren 21/3-19/4 

Mandagen blir en god dag med mye energi og mange morsomme initiativer fra din side. Akkurat nå har du mange ideer, og du føler deg både kreativ og motivert samtidig, noe som er en vellykket kombinasjon. Kvelden handler om å gjøre ting for deg selv, som å trene eller møte venner.

Tyren 20/4-20/5 

Det har vært en helg med ganske lite søvn, og du merker det i dag. Selv om du er trøtt, er du likevel positiv. Det er glede og en vilje til å drive ting fremover i horoskopet ditt. Dagen handler også om å ta deg tid til å finjustere detaljer på jobben.

Tvillingene 21/5-20/6 

Mandagen handler om å ta tak i ulike prosjekter med herlig positiv energi. Selv om du er litt trøtt, er du entusiastisk, og det får deg til å jobbe i et godt tempo. Dette er en dag hvor du føler at du gjør nytte for deg, og du får gjort en masse kjedelige, men nødvendige ting.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag er du uvanlig lydhør for andre menneskers behov. Selv om Krepsen vanligvis er empatisk, har du vanskelig for å ikke bli irritert på kolleger eller mennesker som du bare kjenner på overflaten når de begynner å klage om sitt privatliv. I dag er du mer innsiktsfull og har bedre tålmodighet med denne type informasjon.

Løven 23/7-22/8 

Du har god energi i begynnelsen av uken, og du tillater deg selv å tenke ganske fritt. For deg er det avgjørende om du trives eller ikke på jobben. Så snart du føler deg begrenset, hemmer det arbeidet ditt. Du er en person som trives med ansvar.

Jomfruen 23/8-22/9 

Siden du er et jordtegn, pleier du vanligvis å gjøre som du selv vil og ikke som andre sier, men i dag føler du deg tilpasningsdyktig og fleksibel. Du følger strømmen uten å protestere, og dette kan få noen av kollegene dine til å heve øyenbrynene.

Vekten 23/9-22/10 

Du starter uken med mye tålmodighet og en evne til å sette deg inn i andre menneskers problemer. Det er din genuine nysgjerrighet i kombinasjon med dine diplomatiske ferdigheter som gjør at du kan skape en harmonisk dynamikk på jobben til tross for at alle har så sterke viljer.

Skorpionen 23/10-21/11 

Det blir en ganske treg start på uken. Du ser ut til å sove litt dårligere akkurat nå, og det gjør at du ofte er trøtt om morgenen. Dessverre er du litt av en humørspreder, så når du er trøtt eller føler deg dårlig, blir du grinete. Tenk på å ikke la humøret gå ut over kollegene eller familien din.

Skytten 22/11-21/12 

Du starter uken veldig selvsikkert ved å komme med en kontroversiell uttalelse. Selv står du fast i din overbevisning om at du har rett og at alle andre tar feil. Du går inn for å bevise ditt synspunkt og begynner en grundig undersøkelse av akkurat dette spørsmålet.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag er du fysisk utmattet etter en intens helg. Du har blitt flinkere til å lytte til kroppen din, så når den sier nei, kansellerer du alt du har planlagt for å ta en rolig kveld hjemme. På jobben møter du en ny kollega som vekker din nysgjerrighet. Vedkommende har en spesiell utstråling som fanger oppmerksomheten din.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du starter uken med Månen i Vannmannens tegn, og det gir deg ekstra fantasi og drivkraft til å takle utfordrende oppgaver. Kollegene dine er imponert over ideene dine og din evne til å gå fra tanke til handling. Kvelden handler om å komme i gang med en form for trening.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag er du god på all form for kommunikasjon, enten det er møter, skriftlig eller muntlig. Du formidler en visjon og får andre like entusiastiske som du føler deg. Kvelden handler om å være aktiv innenfor en idrett eller lignende.

Powered by Labrador CMS