horoskop

Dagens horoskop: Mandag 25. desember

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du starter uken i et rolig tempo. Etter kulmineringen av all julefeiring, fortjener du å ta det med ro. Det blir en dag hvor du nyter mye av å kose deg med familien, ta en lang spasertur, kanskje trene, eller bare bli hjemme og slappe av på sofaen.

Tyren 20/4-20/5 

Mandagen handler om å endre rutinene i livet ditt, og som Tyr kan det ta litt tid å tilpasse seg det nye. Det kan være at det har kommet en ny person eller individ inn i familien eller slekten din, og det krever at du tilpasser deg. Selv om dagen blir koselig, blir den også ganske lang.

Tvillingene 21/5-20/6 

Mandagen handler om å møte mange mennesker og å bevege seg fra ett sted til et annet. Det kan være frokost hos en slektning, lunsj hos en annen, kaffe med en tredje og middag med familien. Det kan være en stressende dag til tider, men likevel veldig koselig. Det er gøy å treffe alle.

Krepsen 21/6-22/7 

Hver jul spiser du for mye, og hver juledag bebreider du deg selv for det. Denne juledagen er intet unntak. Du føler deg døsig og trøtt, og du har ikke energi til å trene eller ta en spasertur. Hvis du kommer deg ut, er det under protest.

Løven 23/7-22/8 

Juledagen ser ut til å bli litt roligere for deg. Du vil gjerne treffe deler av familien som du ikke rakk å se på julaften, men som du gjerne vil tilbringe tid med i ferien. Det blir en koselig dag med et avslappet tempo, noen utendørsaktiviteter og kanskje noen nyheter.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag handler det om utendørsaktiviteter for deg. Du vil komme deg ut og bevege deg, behovet for mosjon har økt etter helgens store matinntak. Du føler deg usunn, og det eneste du kan gjøre er å spise litt sunnere og trene. I dag kontakter en venn deg med gode nyheter.

Vekten 23/9-22/10 

I dag lover du deg selv noe veldig personlig. Du kan se det som et tidlig nyttårsforsett, selv om du vanligvis ikke pleier å love på nyttårsaften. For deg handler det delvis om at et nytt år kommer med nye forutsetninger, og delvis om at noe skjer som får deg til å endre deg.

Skorpionen 23/10-21/11 

Mandagen fokuserer mye på nær familie eller venner. Det blir en rolig dag som handler om fellesskap og bare å nyte hverandres selskap. Denne dagen kan inneholde visse elementer av konkurranse, så pass på så du ikke blir en dårlig taper.

Skytten 22/11-21/12 

I dag stresser du hit og dit. Det handler om ting du vil gjøre og ting du ennå ikke har fått gjort. Du blir veldig irritert på folk rundt deg som ser ut til å ha all tid i verden og ikke forstår at du har fullt program. Husk at det du vil få gjort og det du må gjøre ikke alltid er det samme.

Steinbukken 22/12-19/1 

Det har kommet en ny person inn i livet ditt, og det er viktig for deg å være til stede for vedkommende. Det kan være et kjæledyr, et barn, en familiemedlem som har fått seg en partner, eller noen du har truffet. Dagen handler om å tilbringe tid sammen og ha det gøy.

Vannmannen 20/1-18/2 

Mandagen handler om å etablere rutiner, både for deg selv og sammen med familien. Det blir en morsom dag, men det kan også oppstå noen diskusjoner når dere ikke er enige. I dag liker du å være mye utendørs. Frisk luft og aktivitet binder familien sammen.

Fiskene 19/2-20/3 

Dagene etter jul handler om familie og å tilbringe tid sammen. Hvis du ikke har familien i nærheten, kan du erstatte den med dine nærmeste venner. Du liker å være ute i dagslyset så mye som mulig. Du trenger lyset for å føle deg bra, og det har vært mangel på sollys i det siste.

Powered by Labrador CMS