horoskop

Dagens horoskop: Mandag 24. juni

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du vil gjerne gjøre ting på riktig måte denne mandagen. Du har ingen problemer med å innrømme at du ikke kan alt og at du trenger veiledning. Denne typen ydmykhet er ganske uvanlig for den selvstendige og stolte Væren. Kvelden handler om å ta vare på en venn.

Tyren 20/4-20/5

Det er mange konflikter i omgivelsene dine akkurat nå, og du prøver å megle mellom personer som har vanskelig for å komme overens. Ofte pleier du å unngå krangel, men du innser at hvis du ikke får bukt med problemene, vil det til slutt ramme deg.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag vil du at alle skal trives, og du gjør ditt beste for å se og høre de menneskene du har rundt deg. Tvillingene pleier å være sprudlende og sosiale, men i dag tar du på deg en litt mer lavmælt rolle for at andre personer skal få mer plass.

Krepsen 21/6-22/7

Etter en herlig helg føler du deg uthvilt nok til å ta fatt på ukens utfordringer. Hvis du fortsatt jobber, blir dette en kreativ dag hvor du tenker i kunstneriske baner. Uansett hvilken jobb du har, finner du en annerledes måte å utføre den på. For øvrig handler denne dagen om familien.

Løven 23/7-22/8

Du får kritikk denne mandagen, og du reagerer ved å gå i forsvarsposisjon. Det blir ikke en særlig positiv dialog siden du går til motangrep så snart anledningen byr seg. Tanken med denne kritikken er at du skal kunne vokse, men du tar det for personlig.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne dagen handler i stor grad om å ta én ting av gangen og ikke stresse. Hvis du prøver å øke tempoet, vil du begynne på ting som du ikke avslutter. Du har vanskelig for å håndtere multitasking akkurat nå. Du trenger kontroll, og det får du best ved å være metodisk og nøye.

Vekten 23/9-22/10

Du har vanskelig for å bestemme deg i dag. Dobbel innflytelse fra Vekten gjør det til og med vanskelig å bestemme hvilke klær du skal ha på deg om morgenen. Du vil helst at noen andre bestemmer for deg, enten det gjelder hvilke arbeidsoppgaver du skal utføre eller hvilken lunsj du skal spise.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag vil du ikke diskutere eller krangle i det hele tatt. Det kan virke litt merkelig med tanke på at den temperamentsfulle Skorpionen sjelden unngår konflikter. I dag har du en innflytelse fra Vekten, og da trenger du harmoni, ikke bråk. Du unngår rett og slett lettantennelige personer i dag.

Skytten 22/11-21/12

Uken begynner med god energi. Du er i godt humør og sjarmere alle du møter. Hvis du fortsatt jobber, er dette en god dag for å avslutte forretninger eller muntlige avtaler. Er du fri, prøver du gjerne nye ting. Det er et drag av eventyrlyst i tegnet ditt akkurat nå.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er du tilbake i virkeligheten på en veldig konkret måte. Du prøver å finne din rolle, og det kan noen ganger være vanskelig, spesielt for Steinbukken som ofte kan føle seg litt annerledes i en større gruppe. Til tross for dette prøver du å være så sosial som du kan på en mandag.

Vannmannen 20/1-18/2

Hvis du jobber i dag, føler du deg ganske alene. Mange har allerede gått på ferie, og det er ganske tomt på arbeidsplassen din. Dette burde hjelpe deg til å kunne fokusere og få mye gjort, men effekten blir heller det motsatte. Du har rett og slett vanskelig for å komme i gang.

Fiskene 19/2-20/3

Du er i godt humør denne mandagen, og du er med på nesten alle ideer som kommer fra dine kolleger eller venner. Det eneste du ikke vil gjøre er å ta kommandoen eller ta beslutninger. Du følger fornøyd med strømmen og setter pris på at det finnes andre som vil ta på seg en lederrolle.

Les også: Stemmer månedens horoskop så langt?

Powered by Labrador CMS