horoskop

Dagens horoskop: Mandag 24. april

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag kan en konflikt i familien oppta mye av tankene dine. Du bekymrer deg mye for denne krangelen selv om den er ganske vanlig. Akkurat nå har du et sterkt behov for at familien holder sammen. Du er til og med villig til å gi etter på et område som betyr mye for deg bare for å opprettholde familiens fred.

Tyren 20/4-20/5

I dag er du veldig følsom, og det kan føre til at du blir trist og irritert over småting. Du pleier ikke å være så ambivalent i humøret ditt, så det kan ta litt tid for kollegene dine å oppdage den økte sensitiviteten din. Prøv å ikke ta kommentarer personlig.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har vanskelig for å komme overens med en kollega eller bekjent, og uenighetene deres blir ganske tydelige i dag. Selv om du prøver å bite tennene sammen, kan dagen preges av små utbrudd eller bitre kommentarer fra din side. Kvelden blir lettere enn dagen.

Krepsen 21/6-22/7

Mandagen handler om å gjøre ting for din egen del og ikke fordi andre mener at du skal gjøre det. Du kan være litt unnvikende, spesielt når det gjelder partneren din eller familien din, men i dag bør du stå opp for det du føler og ikke inngå kompromisser.

Løven 23/7-22/8

I dag blir du opprørt over en kollegas måte å uttrykke seg på. Du vet at vedkommende kan være ganske klønete i måten han eller hun formulerer seg på, og vanligvis bryr du deg ikke, men i dag gjør det deg av en eller annen grunn veldig opprørt. Kvelden blir aktiv og morsom.

Jomfruen 23/8-22/9

Mandagen handler om familien og om å ta vare på menneskene du bryr deg om. Hvis du har barn, er du kanskje hjemme med dem i dag, ellers kan det være andre ting som gjør at du prioriterer ditt privatliv over jobben. Hvis du er på jobben, kan en kollega bli irritert over oppførselen din.

Vekten 23/9-22/10

I dag tar du ordet og viser hva du mener. Det handler om noe som betyr mye for deg, og når det gjelder denne typen saker, er du vanligvis uttrykksfull. Kvelden byr på morsomme og fysisk utfordrende aktiviteter.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er ekstra sensitiv for kritikk i begynnelsen av uken, og det kan hende at du reagerer kraftig når du får tilbakemeldinger fra en kollega. Du mener at vedkommende blander seg inn i ting som ikke angår ham eller henne. Lytt til arbeidskollegaen din, han eller hun har mer erfaring enn deg innen dette området.

Skytten 22/11-21/12

Du er ikke veldig glad i mandager vanligvis, men denne mandagen liker du spesielt dårlig. Ingenting kan få deg i godt humør, verken morsomme nyheter eller hyggelige kolleger. På kvelden kan du kanalisere frustrasjonen din gjennom sport eller trening.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er trøtt i dag. Du legger en lang helg bak deg og føler deg ikke helt restituert ennå, selv om det er en positiv følelse i horoskopet ditt. Hvis du har mulighet, bør du hvile mye i dag. Kvelden byr på en morsom form for trening.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag må du være til stede, men det kan være positivt fordi da får du bedre kontroll over ukens aktiviteter. En diskusjon med en sjef resulterer i et nytt prosjekt og en kommende reise. Det blir en givende dag og en koselig kveld hjemme.

Fiskene 19/2-20/3

Du føler deg ikke i form i dag, og alt går tregere enn vanlig. Det kan være at du er på vei til å pådra deg en vår forkjølelse, men det mest sannsynlige er at det er en motstand inni deg mot alt som heter hverdag og rutiner. Du vil bryte mønsteret og løpe fritt.

Powered by Labrador CMS