horoskop

Dagens horoskop: Mandag 23. oktober

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Vanligvis bryr ikke Væren seg så mye om andre, og du har en tendens til å ha problemer med autoritet. Men i dag er det annerledes for deg. Du føler et sterkt behov for å finne balanse rundt deg, og du ønsker ikke å ha konflikt med noe. Derfor blir du såret når du mottar kritikk fra en sjef.

Tyren 20/4-20/5 

På mandag er du ganske fysisk og mentalt utmattet etter en travel periode. Det hindrer imidlertid ikke at du er sosial og i godt humør. I dag er du kanskje ikke like effektiv som vanlig, men du får folk rundt deg til å føle seg bra med din varme og oppmerksomhet.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag er det en aktivitet du gjerne vil delta i, samtidig som du har lovet en venn å møtes, og denne vennen er ikke en person du avlyser med. Dette blir litt av et moralsk dilemma, der du veier dine egne behov mot behovet for å være en god venn.

Krepsen 21/6-22/7 

Du går inn i uken med en sterk vilje til forandring og påvirkning. Spesielt spørsmål knyttet til personalet interesserer deg. Det har vært en turbulent periode på jobben din, og du føler at de ansatte ikke får fokus. På kvelden diskuterer du noe med familien.

Løven 23/7-22/8 

Du påvirkes mye av luftens element akkurat nå, og dette kan gjøre deg litt ambivalent. Den vanligvis bestemte Løven blir plutselig usikker, og det kan føre til at du setter deg på tvers og nekter å ta noen beslutninger. Du har en tendens til å være alt eller ingenting; det er vanskelig for deg å være et sted midt mellom.

Jomfruen 23/8-22/9 

I begynnelsen av denne uken merker du at du er mer interessert i menneskene du jobber med enn du vanligvis er. Selv om du vanligvis oppfattes som snill og varm, er du sjelden interessert i å krysse grensen mellom kolleger og privat vennskap.

Vekten 23/9-22/10 

Vekten er kjent for å være vinglete, og i dag er intet unntak. Du vet at du har en tidsfrist for en viss beslutning, men likevel velger du å utsette beslutningen lenger enn du burde. Du er usikker på om du vil angre, så derfor gjør du ingenting.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du starter uken sterkt med sjarm og utstråling som gjør deg vanskelig å motstå, enten du vil oppnå noe på jobben, eller bare vil lokke med en venn på et spontant eventyr. Du er fullt klar over styrkene dine og nøler ikke med å spille på dem.

Skytten 22/11-21/12 

I dag er du overdrevent pratsom og sosial. Dette betyr at det ikke skjer mye på jobben, bortsett fra at du har det hyggelig. Noen av kollegaene dine kan irritere seg over oppførselen din, men det bryr deg ikke. Du er flink til å la kritikk prelle av som vann på en gås.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du har uvanlig mye god energi i dag, og du utnytter den til å få ting gjort, både på jobb og privat. I dag er du mer sosial enn vanlig, og du tar initiativ til å etablere en ganske ny kontakt. En venn kommer med et litt uvanlig forslag som handler om din fremtid.

Vannmannen 20/1-18/2 

Det virker som om du har møter nesten hele denne mandagen. Det kan være at du jobber hjemmefra eller har fysiske møter. Uansett blir det en dag som handler om kompromisser og å få mange mennesker til å enes, ikke en helt enkel oppgave.

Fiskene 19/2-20/3 

Du har god energi i horoskopet ditt i begynnelsen av uken. Din intuisjon er sterk takket være månens plassering, og du har evnen til å lese menneskene du møter med uvanlig nøyaktighet. I løpet av dagen møter du en person som får deg til å lengte langt bort.

Powered by Labrador CMS