horoskop

Dagens horoskop: Mandag 2. oktober

Slik blir din mandag.

Publisert

Dagens horoskop er sponset av «O.P.I Big Zodiac Energy».

Hvilken neglelakk passer ditt stjernetegn?

Væren 21/3-19/4 

Mandagen gir deg god energi fra jorden, som hjelper deg med å samle deg og fokusere på det som ligger foran deg. Det blir en produktiv dag hvor du får mye gjort uten å føle deg stresset. Kvelden handler om enkle gleder som baking eller matlaging.

Tyren 20/4-20/5 

Mandagen blir litt annerledes. Du jobber med andre mennesker enn du vanligvis gjør, og har andre oppgaver enn det du er vant til. Selv om det blir en ganske intensiv dag, er det gøy å jobbe et annet sted en gang i blant. Denne dagen handler også om kreativitet og noe du brenner for. Det blir en herlig dag.

Tvillingene 21/5-20/6 

Nøkkelordet for dagen er å være metodisk og ta ting ett skritt om gangen, selv når det blir mye å gjøre. Det virker som om tempoet på jobben øker hele tiden, og noen ganger kan du føle deg overveldet. I dag har du god kontroll, og du kan til og med sette pris på litt stress.

Krepsen 21/6-22/7 

Du starter uken i en uvanlig god stemning. I dag føler du deg både opplagt og uthvilt. Du er effektiv uten å føle deg stresset, og du nyter livets små gleder, som en god lunsj, hyggelig kaffe med din beste kollega, eller å kose deg med favorittserien din om kvelden.

Løven 23/7-22/8 

I dag er det en god kombinasjon av drivkraft og harmoni i horoskopet ditt. Du er uvanlig selvsikker, og det gjør denne dagen til en god dag å ta opp arbeidsrelaterte problemer med sjefen din. Måten du resonnerer rundt hva som er galt, gjør at sjefen din ikke bare lytter til deg, men også følger forslagene dine.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du starter uken med dobbel jordelement-energi i ditt tegn, noe som gjør deg ekstra målrettet og positiv. Du blir svært harmonisk når jordelementet er sterkt, og i dag er intet unntak. Kvelden egner seg godt til praktiske oppgaver som matlaging eller baking.

Vekten 23/9-22/10 

I dag er du svært følsom for kritikk, enten det er tilbakemeldinger om et gruppearbeid eller noe som er rettet direkte mot deg. Det er ubalanse i ditt tegn akkurat nå, noe som får deg til å overanalysere og overdrive ting du hører. Kvelden blir fysisk aktiv.

Skorpionen 23/10-21/11 

På mandag opplever du motstand mot alt som er nytt og annerledes. Det er en risiko for at du motsetter deg dersom sjefen din presenterer for mange endringer på en gang. Dette passer ikke for deg, spesielt ikke nå som det er så mye jordenergi i ditt tegn.

Skytten 22/11-21/12 

Mandagen passer best for praktisk arbeid og oppgaver som du kan gjøre uten å egentlig måtte tenke for mye. Du har personlige problemer som opptar mye av tankene dine, så det kan være vanskelig å fokusere på nye ting på jobben. Kvelden blir morsom, men litt utfordrende.

Steinbukken 22/12-19/1 

Det har vært en travel helg, så du sørger for å hvile så mye som mulig denne dagen. Hvis du har fri, unner du deg å være skikkelig lat med sen frokost og sovemorgen. Hvis du må jobbe, passer du på å senke tempoet betraktelig. Du fungerer ganske bra så lenge du slipper å stresse.

Vannmannen 20/1-18/2 

Mandagen blir en dag der du irriterer deg mye over mennesker generelt og én kollega spesielt. Akkurat denne personen vil alltid ha rett, uansett hvor overbevist han eller hun blir. Du har ikke tålmodighet med denne typen personlighet i dag. Kvelden handler om en familiesak.

Fiskene 19/2-20/3 

I løpet av mandagen har du mye å gjøre, men du har ikke riktig tempo i deg til å gjennomføre alt du har planlagt. Det er så mange personlige tanker i hodet ditt akkurat nå, og det gjør det litt vanskelig for deg å fokusere på jobben. Kvelden handler om en konflikt i familien og å finne en felles løsning på problemene.

Powered by Labrador CMS