horoskop

Dagens horoskop: Mandag 19. juni

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Det er en sensitivitet i ditt tegn som er lånt fra Krepsen, og det gjør at du reagerer uvanlig sterkt på enhver form for kritikk, spesielt fra familiemedlemmer. I dag kan det oppstå en ganske dramatisk diskusjon om noe som egentlig er ganske trivielt.

Tyren 20/4-20/5

Det virker som det kommer sommervikarer på jobben. Mye av de kommende dagene handler om viktigheten av å lære og viktigheten av å etablere rutiner. Du er flink til å organisere, og du får de nye personene til å føle seg velkomne. Kvelden handler om kos hjemme.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har planer for sommeren som på en eller annen måte vil påvirke hele familien. Nå gjelder det å forhandle deg til at planen din blir virkelighet. Selv om Tvillingene normalt sett kan selge is til eskimoer, blir dette ikke en enkel overtalelsesprosess. Her trengs det en liste.

Krepsen 21/6-22/7

Det er dobbelt opp med Kreps i tegnet ditt akkurat nå, og det gjør deg både ekstra sensitiv og litt dramatisk. I dag er det en risiko for at du handler basert på følelser selv om du ikke har bevis for dem. Du tenker ikke logisk, men føler deg frem og lytter mer til magefølelsen enn fornuften.

Løven 23/7-22/8

I dag kan du være litt ivrig etter å få gjennomført visse ideer du har, og da er det stor risiko for at du tråkker på tærne til en kollega. Vedkommende pleier ikke å være så følsom, men akkurat nå har han/hun havnet i en vanskelig situasjon privat, og det merkes også på jobben. Kvelden blir overraskende rolig.

Jomfruen 23/8-22/9

På mandag er månen i Krepsens tegn, noe som forsterker din sensitivitet og kan gjøre deg urolig uten å vite hvorfor. Det blir en litt annerledes dag og en interessant kveld. Akkurat nå skjer det mye rundt deg uten at du er klar over det. I dag får du høre sladder.

Vekten 23/9-22/10

På mandag prøver du å hjelpe en slektning som har havnet i en økonomisk vanskelig situasjon. Selv om du ikke bidrar med penger, kan du gi gode råd og hjelpe slektningen din med å få bedre kontroll over økonomien sin. Kvelden handler om sport eller utendørsaktiviteter.

Skorpionen 23/10-21/11

Det er mye ro og fred i tegnet ditt akkurat nå, og det virker som om du fokuserer mer på ditt privatliv enn på jobben. Dagen handler om å få tid til både ting i hjemmet og prosjekter knyttet til arbeidet uten å stresse av den grunn. Kvelden blir herlig.

Skytten 22/11-21/12

På mandagen føler du deg generelt uinspirert og slapp, du kan kjenne litt ubehag i halsen eller ha ømme muskler. Dette er symptomer du har følt en stund, men som begynner å eskalere. Lytt til kroppen din, hvis du føler deg dårlig, bør du bli hjemme og ikke gå på jobb.

Steinbukken 22/12-19/1

Hvis du jobber i dag, går det ikke så raskt. Du er sliten etter en intens helg, og det eneste du ønsker er å være hjemme. I løpet av dagen kan du ha litt sladder til en eldre, nysgjerrig slektning. Det handler om en fest eller en hendelse som han/hun ikke kunne delta på.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag er det ting du må prøve å få tid til, og det kan være vanskelig fordi du har begrenset med tid. Du vet at hvis du ikke rekker å fullføre dette, vil du lide senere. På kvelden tar du kontakt med noen du savner.

Fiskene 19/2-20/3

I dag ønsker sjefen din at du prøver deg på en ny oppgave eller påtar deg en ny oppgave. Dette er ikke noe du er komfortabel med, så det kan hende du prøver å trekke deg unna, noe sjefen din ikke godtar. Det er bra for deg å teste grensene dine og utfordre deg selv.

Powered by Labrador CMS