horoskop

Dagens horoskop: Mandag 17. april

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du har verken samme driv eller energi som vanlig denne mandagen. Det er så mye annet som opptar din interesse at du ikke helt klarer å fokusere på arbeidet. På ettermiddagen vil en kreativ eller kunstnerisk interesse dominere.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen blir en hyggelig dag der du tillater deg selv å utforske nye områder. Det er ikke så ofte at du har mulighet til å slippe løs denne spontane og nysgjerrige delen av deg selv, men når du først gjør det viser du en svært sjarmerende og leken side av din personlighet.

Tvillingene 21/5-20/6

Du prøver å ikke ha forhåndsbestemte meninger i dag, og det er bra at du er åpen. Det er ved å tørre å tenke annerledes at du finner uvanlige, men gode løsninger på gamle problemer. Du ser ting med nye øyne, og det er noe du bør dra nytte av i tiden som kommer.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å ikke ta ting personlig. Akkurat nå har du en tendens til å bli veldig såret når noen kritiserer deg, selv om det dreier seg om konstruktiv tilbakemelding. Du har vanskelig for å skille mellom person og sak, noe som gjør at du oppfatter kommentarer om arbeidet ditt som personangrep. Kvelden blir harmonisk.

Løven 23/7-22/8

Det er en person du gjerne vil bli kjent med, men som av en eller annen grunn motstår alle forsøkene dine på å sjarmere vedkommende. I dag tenker du mye på deres forhold, eller heller deres ikke-forhold. Du har vanskelig for å fokusere på arbeidet fordi tankene dine stadig vandrer.

Jomfruen 23/8-22/9

Du pleier å like når ting er veldig tydelige, selv om de kan oppleves som litt firkantede og kjedelige. I dag ønsker du imidlertid at det du presenterer skal føles mer spontant og tiltalende, samtidig som du ikke vil rokke ved nøyaktigheten din. Det blir vanskelig å få alle komponentene til å passe sammen.

Vekten 23/9-22/10

I dag flyter kreativitet og lekenheten gjennom ditt stjernetegn. Uansett hvilke arbeidsoppgaver du tar fatt på, så preges de av annerledes tenkning og glede. Det blir en god start på uken. Ettermiddagen handler om å omfavne ditt indre barn.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag har du vanskeligheter med å velge, både i store og små ting. Du vil først og fremst merke det på hverdagslige ting som å bestemme hva du skal ha på deg eller hva du skal spise til frokost. Et tips for denne dagen er å unngå større og mer kompliserte beslutninger.

Skytten 22/11-21/12

Du er trøtt og har vanskelig for å konsentrere deg i dag, så hold deg til rutiner og unngå ting som krever for mye fokus. Noe som passer bra i dag er fysisk arbeid og oppgaver du kan løse i søvne. Kvelden blir inspirerende.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag prøver du bare å nyte livet generelt. Uansett hvor du er, sørger du for å få mest mulig ut av dagen. Du finner inspirasjon i små ting som fyller deg med glede. Dagen blir lang, full av latter og mange morsomme situasjoner.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag har du frihet til å bestemme mye selv for dagen din. Det er sjelden du har denne typen frihet, så utnytt den. Dagen ser også ut til å kunne tilby mye frisk luft og hyggelige opplevelser. Kvelden handler om fellesskap.

Fiskene 19/2-20/3

Enten jobber du mindre i dag eller så har du oppgaver som virkelig interesserer deg. Det blir en god start på uken der du får mye gjort. I løpet av dagen er du gjerne fysisk aktiv. Det kan være å jobbe hardt på jobben eller å trene.

Powered by Labrador CMS