horoskop

Dagens horoskop: Mandag 15. mai

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag har du uvanlig mye energi og driv, selv for deg, i begynnelsen av uken. Du føler deg entusiastisk og tar gjerne ledelsen i ulike gruppeprosjekter. Som Væren er du vanligvis en god leder, selv om du noen ganger ikke er så lydhør.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en morsom dag som går fort. Du har mye å gjøre i starten, men avslutter deretter med en ganske rolig ettermiddag. I dag er en god dag for å begynne å dele kunnskap med en kollega eller venn. Kvelden handler om å gjøre noe for deg selv, som trening.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er full fart på deg denne mandagen. Du har mange spørsmål, og du nøyer deg ikke med tilfeldige svar. En sjef kan bli litt matt av all energien din, de klarer ikke å holde samme tempo som deg. Kvelden byr på fysisk aktivitet, noe som gir deg utløp for all energien din.

Krepsen 21/6-22/7

Du må vise selvsikkerhet og autoritet denne mandagen. Du skal samarbeide med en gruppe ganske fargerike individer, de vil både utfordre deg og prøve å sette deg på plass. Vis at du ikke er en person som lar seg tråkke på.

Løven 23/7-22/8

Det virker som om du får muligheten til å prøve nye oppgaver på jobben tidlig i denne uken, og det er noe du bør si ja til. Akkurat nå har du et sterkt behov for variasjon og utfordring. På ettermiddagen liker du å møte en venn over en kaffe og litt sladder.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er uvanlig opplagt denne mandagen, og det er en positiv energi du tar med deg inn i uken. I dag har du evnen til å jobbe både raskt, effektivt og veldig grundig. Du er fornøyd med deg selv, og sjefen din roser innsatsen din. Kvelden blir koselig og familiær.

Vekten 23/9-22/10

Du stresser unødvendig denne mandagen. Selv om du har mye å gjøre, er det håndterbart så lenge du tenker gjennom dagens oppgaver grundig. Du snakker mye med en kollega som har en negativ innvirkning på deg. Vedkommende sprer misnøye rundt seg.

Skorpionen 23/10-21/11

Det er mye energi i horoskopet ditt, men veldig lite motivasjon akkurat nå. Du kunne ha gitt mye mer på jobben, men sannheten er at du ikke vil. Ditt problem er at du har vanskelig for å takle motgang, da blir du sur og tverr i stedet.

Skytten 22/11-21/12

I dag har du det gøy og tester dine grenser. Det blir en dag hvor du utfordrer deg selv og andre. For deg er det viktig å vise at du tør å ta initiativ og at du er motivert. En sjef blir litt ekstra imponert over måten du håndterer en krise på i dag.

Steinbukken 22/12-19/1

På mandagen er det rastløshet i ditt tegn. Du virker bekymret for en venn, et barn eller et kjæledyr. Hvis du jobber, kan det føre til konsentrasjonsvansker. Kvelden handler om å bestemme noe som har med sommeren å gjøre.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er veldig trøtt denne mandagen, men det hindrer deg ikke fra å ha en plan du har tenkt å følge. I dag møter du nye spennende og av og til kompliserte mennesker. Du ønsker å se om dere kan få til et samarbeid som gagner alle involverte parter.

Fiskene 19/2-20/3

Noe skjer denne mandagen som gjør at du må endre noen av planene dine. Det handler om å tilpasse seg og gjøre det beste ut av en vanskelig situasjon. Ved å være lydhør og fleksibel kan du hjelpe en venn som har det tøft.

Powered by Labrador CMS