horoskop

Dagens horoskop: Mandag 15. januar

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4 

Mandagen er en dag hvor du flyter med og unngår å ta beslutninger. Det blir en morsom og kreativ dag med fokus på de sosiale aspektene. Du synes det er deilig å la andre ta kommandoen og bare gjøre som de sier. Kvelden dreier seg om logisk tenkning.

Tyren 20/4-20/5 

I dag jobber du uten egentlig å tenke. Å bare gjøre og ikke gruble så mye gjør det til en god start på uken. Du er sannsynligvis trøtt etter en ganske intens helg, så derfor setter du ekstra pris på rutinearbeid i dag. Kvelden handler om å ta igjen med noe du ligger etter med.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag kommer det inn mye av elementet vann i ditt tegn, og det gjør deg veldig tilpasningsdyktig. Selv om du vanligvis unngår gruppearbeid, passer det bra å jobbe med en eller flere kolleger i dag. Du har mye kreativitet i deg akkurat nå, og du trenger noen som kan temme dine villeste ideer.

Krepsen 21/6-22/7 

Mandagen blir en interessant dag. Da får du høre mange forskjellige synspunkter på et dilemma, og sammen kan dere kanskje løse det på en måte som passer for alle. Du har en evne til å megle akkurat nå, og du vet hvordan du skal formulere deg for å få alle med på laget.

Løven 23/7-22/8 

Løven pleier å tro at hen er i stand til det meste, men i dag vakler din vanligvis urokkelige selvfølelse. Du tviler på din evne til å ta beslutninger, og du veksler frem og tilbake mellom ulike alternativer. Unngå å felle avgjørende dommer i dag.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du starter uken med en nesten litt sjenert fremtoning. Du vil virkelig ikke være i sentrum, men synes det er morsommere å observere fra sidelinjen. Dette blir en god og utviklende dag så lenge ingen prøver å presse deg til å ta beslutninger eller ta kommandoen.

Vekten 23/9-22/10 

Det blir en følelsesmessig turbulent start på uken. Du tar beslutninger med hjertet heller enn med logikk, og du har vanskelig for å separere hva som er fornuftig med det du instinktivt vet at du synes er riktig. Mye av denne dagen handler om verdier og subjektive meninger.

Skorpionen 23/10-21/11 

Skorpionens sterkeste side er ikke å ta det med ro. Du er ganske stresset av naturen og har en tendens til å stresse opp deg selv, spesielt på jobben. I dag bestemmer du deg for å være metodisk og la ting ta sin tid. Du fullfører én ting om gangen, og det fungerer for deg.

Skytten 22/11-21/12 

I dag har du sterke meninger om det meste. Borte er den lette og smidige Skytten; du har lidenskap og vilje som gjør at du mer enn gjerne tar kampen for det du tror på. Kvelden handler om fysisk aktivitet. Du trenger å komme ut og bevege deg.

Steinbukken 22/12-19/1 

På mandag er du veldig trøtt etter en aktiv helg. Du har slett ikke hvilt så mye som du trenger, men du har hatt det gøy, og det kan til en viss grad kompensere for manglende hvile. I dag prøver du å ta det med ro og bare gjøre ting som må gjøres. Kvelden handler om en date med sengen din.

Vannmannen 20/1-18/2 

I løpet av mandagen er det på tide å ta tak i hverdagen igjen. Mange av de gode vanene du startet på høsten har sviktet i løpet av julen, og i dag tenker du å sørge for å endre på det. Et møte med en sjef eller kollega kan få deg til å begynne å planlegge en reise om våren.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag er det Fiskeenergi fra både Solen og Månen i ditt tegn, og det forsterker mange positive trekk hos deg. Du blir gladere, mer kreativ og mye mer samarbeidsvillig. Du har lett for å samarbeide, og du synes det er gøy med en utfordring. Dette er en innflytelse du bør utnytte på beste måte.

Powered by Labrador CMS