Dagens Horoskop: Mandag 14. Desember

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

Denne mandagen blir ikke helt som du så for deg, men det blir likevel en fin og relativt produktiv dag. Du samarbeider med en person du vanligvis ikke omgås privat, og i denne sammenheng oppdager du at dere har en del til felles.

Tyren 20/4 - 20/5

Denne mandagen krever sitt av energi for din del. Du bekymrer deg for en person i din nærhet, og grubler en hel del over denne personens situasjon i dag. Det gjelder å ta for seg en praktisk oppgave som krever høy konsentrasjon, og som får tankene bort fra problemene.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Du har masse energi i dag, noe som er bra fordi du virkelig trenger det. En i din nærhet har fått problemer med å gjennomføre et prosjekt og trenger derfor din hjelp for å ro det hele i havn. Heldigvis kan du være ganske så organisert når du må.

Krepsen 21/6 - 22/7

Dagen handler om å ta konkrete beslutninger og stå ved dem. Noen ganger er du mer ubesluttsom enn du har godt av. I dag får du støtte og råd av en kollega som bryr seg om deg privat og som har en interesse av at du har det bra på jobb.

Løven 23/7 - 22/8

Du sier ingenting, men du får sommerfugler i hele kroppen av tanken på å videreformidle noe sladder du har hørt. Men du har lovet å ikke si noe, og ønsker å bevise at du er en person verdt å stole på - uansett hvor vanskelig det er å holde dette hemmelig.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Du har mange små beslutninger som må tas i dag, og det kjennes som om du ikke har helt kontroll over situasjonen. Kanskje kan det lønne seg å spørre råd av en person med mer erfaring enn deg selv, som kan hjelpe deg å tenke fremover.

Vekten 23/9 - 22/10

Du sitter fast i en ganske utfordrende situasjon, og vet ikke helt hvordan du skal komme deg videre. Du vil ikke bry familien med dine problemer ettersom du vet at de har sine egne utfordringer, og du vet heller ikke hvilken av dine venner som kan hjelpe deg.

Skorpionen 23/10 - 21/11

Dagen handler om å ta i bruk erfaring og tenke utenfor boksen. Du har oppdaget at du får dine beste idéer i samarbeid med en viss kollega som tenker ganske likt som deg selv. Når dere to slår dere sammen finnes det ingen grenser for kreativiteten.

Skytten 22/11 - 21/12

Denne mandagen er det viktig at du fokuserer på jobb. Du har en rastløs følelse i kroppen som gjør at du lett drømmer deg bort, og som gjør det vanskelig å holde på konsentrasjonen. En kollega irriterer seg over at du er så distré i dag.

Steinbukken 22/12 - 19/1

Dagen handler om å avstemme noe og du er nervøs for om du har prestert godt nok. Slapp av og nyt, du kommer til å bli positivt overrasket av tilbakemeldingene du får av sjefen din. Kvelden blir intensiv, men bra.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Du ser ikke på dagens hendelser som problematisk. Tvert om synes du det er bra at at det faktisk skjer noe, og at det går fremover selv om det er stressende. Du har lenge følt at du står og stamper på samme sted, og er klar for en forandring på jobb.

Fiskene 19/2 - 20/3

Dagen handler om å vise empati, noe som sjelden er et problem for din del. Du vet virkelig hvordan du skal behandle delikate situasjoner, og hvordan du skal få mennesker til å slappe av rundt deg. Kvelden handler om gode minner.

Powered by Labrador CMS