horoskop

Dagens horoskop: Mandag 13. mai

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Mandagen er en virkelig start-ting-dag. Du har fullt opp fra tidlig morgen til sent på kveld. Heldigvis gir energien fra løven deg drivkraften og styrken til å komme deg gjennom både lange arbeidsdager og mye som må gjøres hjemme. 

Tyren 20/4-20/5 

Det skjer mye denne mandagen, og timene flyr bare av gårde. Du har hendene fulle med å både organisere og implementere nye ideer og rutiner. Heldigvis har du en herlig entusiasme som smitter over på kollegene dine og får dem til å yte litt ekstra. 

Tvillingene 21/5-20/6 

Du er veldig ivrig i dag og vil komme i gang med ting både privat og på jobben. For å få det som du vil, prøver du å pushe folk rundt deg til å anstrenge seg litt mer, men pass på, det er en fin linje mellom å motivere og å provosere. Kvelden handler om penger. 

Krepsen 21/6-22/7 

Det er mye ild i horoskopet ditt i begynnelsen av uken, noe som gjør mandagen passende for å ta tak i ting du vanligvis unngår. Du synes rett og slett ikke at det er like vanskelig i dag. Mandagen handler også om tiltrekning til en kollega. 

Løven 23/7-22/8 

Du starter uken med dobbel ildenergi fra løven, og det gir deg en god start på dagen. Du er uvanlig motivert akkurat nå, både når det gjelder karriere og privatliv. Det er rom for forbedringer og endringer i livet ditt. Nå er det en god tid å begynne på dem. 

Jomfruen 23/8-22/9 

Du er uvanlig sjarmfull og utadvendt i dag. Vanligvis pleier du å være morsom og åpen, men først og fremst med folk du kjenner, men ikke i dag. I dag er du veldig spontan og tar gjerne kontakt med fremmede, noe som gjør dette til en god dag å knytte nye kontakter på. 

Vekten 23/9-22/10 

Du føler deg presset i løpet av mandagen, og Vekten er ikke særlig flink til å håndtere stress. Du har en tendens til å begynne på noe, men så snart du blir avbrutt, glemmer du hva det var du gjorde og begynner på noe annet, noe som gjør arbeidet hakkete. Kvelden handler om å slappe av. 

Skorpionen 23/10-21/11 

Du har en lyst til å komme i gang med uken, men risikoen er stor for at det blir litt for mange planer og for lite struktur. Når du blir kreativ og inspirert, kan du bli veldig uorganisert i stedet. Prøv å finne en balanse mellom det geniale og det funksjonelle.

Skytten 22/11-21/12 

Du ligger etter fra forrige uke, og det stresser deg denne mandagen fordi du har mye nytt som også må håndteres. Når du er så opptatt, kan det være vanskelig å vite hvor du skal begynne. Lag lister og prioriter det viktigste først. I løpet av dagen kan du også få hjelp fra en kollega eller sjef. 

Steinbukken 22/12-19/1 

Mandagen blir en reisedag. Det kan være en fysisk reise fra ett sted til et annet, men det kan også være en indre reise der du går fra klarhet til klarhet. Uansett hvilken tur du legger ut på, vil dagen være begivenhetsrik og til tider litt utfordrende, men likevel givende. 

Vannmannen 20/1-18/2 

Du prøver å rekke både arbeid og utendørsaktiviteter i dag. Det blir intensivt tempo, og du vil være trøtt om ettermiddagen. For å klare å holde et så høyt tempo må du sørge for å spise ordentlig slik at du får energi. Vannmannen har en tendens til å slurve med maten. 

Fiskene 19/2-20/3 

Det er god energi i horoskopet ditt denne mandagen. Du har fått inspirasjon til arbeidet ditt i løpet av helgen, og det tar du med deg inn i det du gjør i dag. Du overrasker kollegene dine med dine annerledes, men vel gjennomtenkte ideer. Kvelden handler om å være i bevegelse.

Powered by Labrador CMS