horoskop

Dagens horoskop: Mandag 1. januar

Slik blir årets første dag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På mandag prøver du å ta det med ro, men det er mye som krever oppmerksomheten din. Du hadde tenkt å gjøre så lite som mulig denne dagen, men det blir ikke så enkelt siden du ikke kan påvirke visse ting. Kvelden handler om en løgn.

Tyren 20/4-20/5 

Det ser ut som du har forpliktelser i dag, så det er bare å bite tennene sammen hvis du er trøtt på grunn av for lite søvn eller for mye festing. Dagen handler om logikk og å utføre oppgaver på en systematisk måte, noe som en påvirkning fra Jomfruen hjelper deg med.

Tvillingene 21/5-20/6 

Dagen i dag blir ikke spesielt aktiv. Hvis du hadde planer for dagen, avlyser du dem. Du trenger å hente energi, og det gjør du best hjemme. I løpet av denne dagen får du morsomme nyheter som primært angår en venn, men som også kan påvirke deg.

Krepsen 21/6-22/7 

Du har noen spørsmål som må besvares. Antydninger og rykter har skapt tvil i tankene dine, og nå ønsker du å få klarhet i hva som egentlig er sant. Det blir en dag der du utfører en del detektivarbeid for å komme så nær sannheten som mulig.

Løven 23/7-22/8 

Det er ting du bør vurdere på denne nyttårsdagen. Du har utsatt en beslutning, og nå føler du at du ikke kan fortsette å utsette den lenger. Det blir en dag der du vipper frem og tilbake, men mest sannsynlig klarer du å bestemme deg før dagen er omme.

Jomfruen 23/8-22/9 

På mandag er du gjerne utendørs hvis været tillater det. En ny dag og nye muligheter gjør at det føles litt ekstra friskt å være aktiv i stedet for å slenge seg foran TV-en med en pose chips. I dag får du også muligheten til å møte en person som du er litt interessert i.

Vekten 23/9-22/10 

På mandag møter du gjerne venner for litt roligere aktiviteter, som å besøke en kafé. Det er mye å snakke om, spesielt hvis du feiret nyttårsaften skikkelig. Andre emner som kan komme opp, er nyttårsforsetter og fremtidsutsikter. Det blir en fin første dag på året.

Skorpionen 23/10-21/11 

På denne mandagen prøver du å avslutte noe. Det kan være alt fra en oppgave til et forhold eller en jobb. Uansett om det er en mer dramatisk forandring eller noe veldig hverdagslig, blir det likevel en slags markering for deg.

Skytten 22/11-21/12 

Det blir en veldig rolig dag fordi du ikke er på topp. Det er vanskelig å si om det er fordi du har festet hardt eller om du holder på å bli syk. Uansett årsak bør du være snill mot deg selv og ikke påta deg for mye å gjøre.

Steinbukken 22/12-19/1 

Nyårsdagen handler om et nytt år og nye muligheter. Det blir en morsom dag der du får gledelige nyheter og sjansen til å møte en venn før han eller hun reiser bort. Dagen handler også om å gi hverandre løfter og å kunne holde det du har lovet.

Vannmannen 20/1-18/2 

På nyttårsdagen gjør du ikke mer enn nødvendig. Hvis du har barn eller dyr, kan du bli tvunget ut av hjemmet, men ellers foretrekker du å være inne mesteparten av denne dagen. Et møte med en venn kan forandre mye. Plutselig ser du muligheter i stedet for problemer.

Fiskene 19/2-20/3 

Mandagen handler om et nytt år og nye muligheter, men for deg handler det mest om å overleve. Du er utrolig sliten denne dagen, og du har virkelig ikke energi til å gjøre noe som er anstrengende. Hvis du var vert for festen i går, vil du nok grave deg ned under teppet for å slippe å se alt oppvasken.

Powered by Labrador CMS