horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 7. oktober

Slik blir din lørdag.

Publisert

Dagens horoskop er sponset av «O.P.I Big Zodiac Energy».

Hvilken neglelakk passer ditt stjernetegn?

Væren 21/3-19/4 

Også lørdagen byr på enkle gleder sammen med familien din. Det kan være en bursdagsfeiring, en felles middag eller kanskje en familiesamling. Det blir en rolig dag der du kan nyte fullstendig avslapning sammen med personer som kjenner deg inn og ut. 

Tyren 20/4-20/5 

På lørdag virker det som om du feirer en nær venn eller kanskje et barn. Det kan være en bursdag eller noe annet som fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Det blir en sosial og hyggelig dag med kaffe og mye kos. Kvelden ser ut til å kunne bli litt spontan. 

Tvillingene 21/5-20/6 

Det er en person i livet ditt som ofte utnytter at du er empatisk og vil være en god venn. Hen har en evne til å ta, men gir sjelden noe tilbake. I dag blir du lei av å føle deg utnyttet, og du setter en stopper for denne destruktive forholdet. 

Krepsen 21/6-22/7 

Denne dagen handler i stor grad om familien din og dine nære venner. Det blir en koselig pause fra hverdagen og alle kravene du vanligvis føler på jobben. I dag er du veldig åpen for å prøve nye aktiviteter. Hvis du er ute, kle deg ordentlig. Du har lett for å bli forkjølet akkurat nå. 

Løven 23/7-22/8 

Lørdagen ser ut til å begynne nesten for tidlig, men det gjør ikke så mye fordi du har morsomme aktiviteter planlagt for dagen. Som vanlig er Løven en tidsoptimist, og det fører til at du allerede tidlig på dagen kan starte en kjede med forsinkelser. Prøv å være ute i god tid i dag. 

Jomfruen 23/8-22/9 

Størstedelen av lørdagen ser ut til å dreie seg om en feiring av en slags form, det kan være for en slektning, et barn eller en venn. Du vil gjerne overraske denne personen på en uventet måte. Det er bare fantasien som setter grenser, så la kreativiteten din flyte fritt. 

Vekten 23/9-22/10 

I dag havner du i en ubehagelig situasjon der du må velge om du skal bruke en hvit løgn for å spare en venns følelser, eller om du skal si sannheten slik du oppfatter den. Du misliker sterkt å lyve, men du misliker enda mer å såre noen du står nær. 

Skorpionen 23/10-21/11 

Du har en eldre slektning som du er litt bekymret for, og i dag prøver du å få personen til å bevege seg litt mer enn vanlig. Det virker som om det er en sta person som ikke alltid vil samarbeide. Kvelden handler om ting som gjør deg glad, som venner, god mat eller en opplevelse.

Skytten 22/11-21/12 

Også helgen dreier seg mye om nære venner eller familien din. Det var lenge siden du hadde så mye tid som du har akkurat nå, og du velger å gjøre ting sammen med mennesker som står deg nær. Denne dagen kommer det frem noen hemmeligheter når en bestemt person våger å åpne seg.

Steinbukken 22/12-19/1 

Etter gårsdagens utskeielser føler du behov for å spare litt penger, slik at du kan bruke denne dagen til ting som matlaging og matpakker. Steinbukken kan være veldig hjemmekjær når den siden av deg kommer frem, men det betyr ikke at du glemmer at det er helg, og når det er helg, skal man ta seg tid til kos.

Vannmannen 20/1-18/2 

På lørdagen vil du gjerne være sammen med familien eller nære venner, hvis du har behov for det. Det blir en koselig dag der du finner både energi og inspirasjon i din nærmeste omgangskrets. I dag kan det oppstå mindre konflikter når ønskene deres går i forskjellige retninger, men det er ingenting som ikke kan løses.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag handler det om familien, spesielt en eldre slektning som trenger hjelp. Denne personen er nesten alltid for stolt til å innrømme at de kan trenge litt støtte, men du ser behovet deres og sørger for å være der. På kvelden får du interessante nyheter.

Powered by Labrador CMS