horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 6. juli

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen handler om å reflektere over livet ditt og om de prioriteringene du har gjort i løpet av våren virkelig er det du vil leve etter i dag. Du har forandret deg, og omstendighetene har forandret seg, så kanskje det er på tide at du også endrer målene dine. Nymånen gir deg kraft til å gjøre det.

Tyren 20/4-20/5

Nymånen i Krepsens tegn gjør deg ekstra følsom, så unngå situasjoner som du vet kan rive opp gamle sår eller åpne for krangler. Du håndterer ikke konflikter særlig bra i dag. Du har en tendens til å gå i forsvarsposisjon, og da vil en diskusjon ikke føre noen steder. For øvrig blir det en bra og koselig dag.

Tvillingene 21/5-20/6

Nymånen i Krepsen utfordrer deg til å våge å vise din svake side. Du er flink til å sette opp en glad fasade og skjule det du føler, spesielt når det gjelder ting som berører deg dypt. I dag får Månen deg til å tenke annerledes, du vil vise deg sårbar og la en spesiell person komme deg nær.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er det Nymåne i ditt tegn, og det hjelper deg å komme i kontakt med dine innerste følelser. Denne dagen kan by på en del følelsesmessig turbulens, men det er også en dag hvor du aksepterer den personen du har blitt med årene. På mange måter er det en helbredende dag for deg.

Løven 23/7-22/8

Denne uken har fått deg til å tenke på personer som har vært ute av livet ditt i lang tid. I dag søker du dem opp på sosiale medier, og noen tar du kanskje til og med kontakt med. Dette er en måte for deg å gjenopprette forbindelsen med den du var for lenge siden. Kvelden handler om nyheter.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag begynner du å planlegge langsiktig. Det blir en dag som fokuserer mye på høsten, men også på ting du vil gjøre enda lenger fram i tid. Du sjekker muligheten for å ta kurs, flytte eller kanskje bytte jobb. I dag tillater du deg å drømme, noe som er uvanlig for den realistiske Jomfruen.

Vekten 23/9-22/10

I løpet av våren har du og familien din ikke hatt muligheten til å være sammen så mye som du skulle ønske. Du har hatt fullt opp med ditt, og dine nærmeste har hatt mye med sitt. I dag minner Nymånen deg om det som er viktig i livet, og du bruker denne dagen til å planlegge felles aktiviteter i sommer.

Skorpionen 23/10-21/11

Det er mye lidenskap og sterke følelser i tegnet ditt denne lørdagen, og det er en risiko for at de svulmer over. Du vil så mye, og du ønsker at alle du omgås med i dag skal føle samme entusiasme som du gjør. Alle har ikke din iboende lidenskap, så det kan bli vanskelig å få dem til å tenne like mye som deg.

Skytten 22/11-21/12

Du har en klok venn eller slektning som har masse erfaring innen et område du er på vei inn i. I dag rådfører du deg mye med dem for å få et godt forsprang. Husk å ikke bare stille masse spørsmål, men også å lytte nøye til svarene du får.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag kan planløst scrolling blant annonser plutselig gi deg en helt ny idé som tar fremtiden din i en annen retning enn du tidligere hadde tenkt. Det kan være en utdanning eller en jobbannonse som vekker interessen din. På ettermiddagen blir det god mat og kos med familien.

Vannmannen 20/1-18/2

På lørdag snakker du mye med en slektning om fremtiden og planene du har. De er i starten litt skeptiske, men blir snart revet med av entusiasmen din. Du har en evne til å male opp et bilde av visjonene dine som er vanskelig å motstå. For øvrig blir det en morsom og sosial dag.

Fiskene 19/2-20/3

Det er ikke ofte man får en ny sjanse til å gjøre et førsteinntrykk, men det får du i dag. Takket være nymånen får du en mulighet til å rette opp en relasjon som gikk galt fra starten. Ta vare på denne muligheten, den er unik. For øvrig en herlig lørdag.

Les også: Stemmer ukas horoskop så langt?

Powered by Labrador CMS