horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 4. november

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Denne dagen har du mange aktiviteter på planen. Det blir en livlig dag der du gjerne holder deg opptatt. Du møter nye mennesker og blir inspirert av hvordan andre tenker. I dag er du veldig åpen for alt som er nytt og annerledes, du ønsker å lære nye ting.

Tyren 20/4-20/5 

Lørdagen blir intensiv, men ikke spesielt morsom. Du bruker tiden på å avslutte et prosjekt, og de siste delene av dette er ekstra kjedelige. Du holder humøret oppe med musikk og positive tanker. Noen ganger er det enklere å ikke overtenke ting, men bare gjøre dem.

Tvillingene 21/5-20/6 

Lørdagen tilbringer du med de som står deg nærmest. Du føler behov for å komme nært folk i dag, og du føler at du må kunne spre din egen kjærlighet og varme. Det blir en fin dag, selv om den kanskje er litt roligere enn helgene dine vanligvis er.

Krepsen 21/6-22/7 

På lørdagen tenker du på menneskene som på en eller annen måte ikke lenger er i livet ditt. Det er både litt vemodig og vakkert på samme tid. Du kan velge å besøke en kirkegård eller kanskje tenne et lys hjemme. For deg er det ikke så viktig hvor du er, men hva du gjør for å minnes dine nærmeste.

Løven 23/7-22/8 

I dag vil du gjerne tilbringe tid med familien. Det blir en herlig dag der du kan tilbringe noen timer utendørs, spesielt hvis været er bra. Som en som elsker solen og med solen som ditt herskertegn, kan du oppleve denne tiden av året som krevende. Du har det ikke lett med så mye mørke.

Jomfruen 23/8-22/9 

Lørdagen ser ut til å kunne by på et ekte eventyr. Du liker å utfordre grensene og i dag gjør du noe som kan virke risikabelt, men du er forsiktig og setter sikkerheten først, selv om du ikke vil gå glipp av muligheten til å prøve denne aktiviteten. Kvelden dreier seg om vennskap og empati.

Vekten 23/9-22/10 

Lørdagen inviterer til refleksjon og ettertanke. Det blir en dag som handler om minner, både triste og glade. Det viktigste denne dagen er å være sammen med mennesker du er glad i. Å dele denne dagen med de du elsker, gjør den spesiell.

Skorpionen 23/10-21/11 

Denne dagen handler om en hobby, men også om å tilbringe tid med familien. Det blir en morsom og aktiv dag der du prøver forskjellige ting. Dagen handler om frisk luft, bevegelse, men fremfor alt om å tilbringe tid sammen. Kvelden byr på god mat og latter.

Skytten 22/11-21/12 

Lørdagen ser ut til å handle om glede. Enten kan du være invitert til en fest eller en middag, eller så velger du å tilbringe tid sammen med vennene dine. Du ønsker liv og røre rundt deg, og det sørger du for å få. Det blir en morsom og begivenhetsrik dag.

Steinbukken 22/12-19/1 

Lørdagen blir en aktiv og morsom dag, men den byr også på et kjært gjensyn og en god del sladder. Du får høre ting som kan irritere deg litt, men samtidig gjør deg fornøyd. Du innser at du har tatt riktige valg. Kvelden ser ut til å bli intens, morsom og full av overraskelser.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du har et prosjekt som du ønsker å bli ferdig med så fort som mulig, men som har dratt ut. Nå kan du endelig se lyset i enden av tunnelen, og i dag går du inn for å avslutte det siste. Du vet at dette prosjektet vil gi deg litt ekstra i lommeboken når du trenger det mest, og det driver deg akkurat nå.

Fiskene 19/2-20/3 

På lørdagen samler du gjerne både slekt og familie rundt deg. Det kan være et besøk på kirkegården med kaffe etterpå, eller bare en koselig ettermiddag sammen. Mye av denne dagen handler om minner og å snakke om personer dere savner. Det blir en fin dag og en koselig kveld.

Powered by Labrador CMS