horoskop

Dagens horoskop: lørdag 4. mai

Slik blir din lørdag. 

Publisert

Væren 21/3-19/4

Lørdag handler i hovedsak om å gjøre ting slik man vil og ikke tilpasse seg andre. Hvis du har en familie og du tenker annerledes, blir det konflikt. I dag tilpasser du deg ikke for noen andre, slik at de får det som de vil. Du har Månen i ditt eget tegn og det påvirker temperamentet ditt.

Tyren 20/4-20/5

Denne lørdagen er det full fart fra morgen til kveld. Du har mange jern i ilden akkurat nå, både ting å gjøre med jobben eller et fritidsprosjekt og noe som skjer hjemme, for eksempel en middag eller fest. Selv om det er en vellykket lørdag, vil du være utslitt om kvelden.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du står ovenfor en avgjørelse som kan være ganske så avgjørende for din umiddelbare fremtid. Du har utsatt dette så lenge som mulig fordi du ikke kan bestemme deg, men i dag forventes det at du kommer med en kunngjøring. Prøv å skrive ned fordeler og ulemper på et ark, det kan gjøre situasjonen klar.

Krepsen 21/6-22/7

Denne lørdagen henter du styrke og inspirasjon fra naturen. Nå som våren er her for alvor suger du til deg all den positive energien fra skog og mark. Selv om du først og fremst er et sommertegn, har du det veldig bra denne tiden av året. Kvelden byr på lett selskap og mye latter.

Løven 23/7-22/8

Du har havnet i en vanskelig situasjon, hvor du må ta et standpunkt for eller mot en sak hvor du ønsker begge deler. I dag tar du opp dette problemet med en person du stoler på og som står deg nær. Du vet at hen bare vil ditt beste og at hen forteller det som det er.

Jomfruen 23/8-22/9

Jomfruen er sjeldent spontan, det ligger ikke i din natur å være det, men i dag blir du påvirket av Skytten og plutselig skjer det ting. Du blir spontan, leken og glad. Det er noe merkelig med tegnet ditt som får deg til å prøve aktiviteter du vanligvis ville unngått.

Vekten 23/9-22/10

I dag setter du helsen din i fokus. Du er flink til å ta vare på andre, men ikke alltid flink til å ta vare på deg selv. I dag har du tenkt å være egoistisk både i nåtiden og når du legger planer for fremtiden. Du ønsker å prioritere ting som sunt kosthold og trening. Kvelden handler om en konflikt i hjemmet.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag feirer du noe eller noen. Det kan være alt fra en personlig suksess til en bursdag. Det blir en hel dag hvor du får henge og være sosial samtidig som du er ganske aktiv. Kvelden ser ut til å inneholde quiz, mye latter og god mat.

Skytten 22/11-21/12

Skytten har vanligvis to moduser, og er enten veldig aktiv eller veldig lat. I dag har du en av dine mer aktive dager og da er det full fart fra morgen til kveld. Når du har så mye energi i kroppen, er det vanskelig for de rundt deg å holde tritt med tempoet ditt. Du vil at det skal forsvinne.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er du med på en aktivitet som krever fullt fokus og utholdenhet. Du synes det er gøy, men også vanskelig og på grensen til skummelt. Dette er en utfordring som er langt utenfor din komfortsone. Kvelden byr på mye latter og god mat.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag har hele familien et felles mål og det er fint om man jobber sammen. Ofte er det omvendt, at man trekker i ulike retninger fordi alle har en sterk vilje og mange meninger. Dagen handler om en konkurranse eller å bevise noe. Kvelden blir hyggelig og avslappet.

Fiskene 19/2-20/3

Du er virkelig i forkant denne lørdagen. Du har ikke en tendens til å vise like mye konkurranseinstinkt som noen andre tegn, men når du først er i siget, er du nesten ustoppelig. Dagen handler om å ta kommandoen, både over egne handlinger og  andre mennesker.

Powered by Labrador CMS