horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 29. juni

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag er du i et eventyrlystent humør. Du vil utforske. Det kan være omgivelsene dine eller følelsene dine som du vil oppdage. Det er en nysgjerrighet og åpenhet hos deg som viser at du er klar til å dele dine innerste følelser. Kvelden blir herlig aktiv og informativ.

Tyren 20/4-20/5 

I dag er det mye ild og Væren i tegnet ditt, noe som gjør at du gjerne starter opp nye prosjekter. Hvis du har fri, kan du begynne å rydde i skap og skuffer hjemme, ellers kan det være rengjøring og organisering på jobben som gjelder. Kvelden blir sosial og byr på god mat, en perfekt kveld for en Tyr.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du er gjerne ute og beveger deg denne lørdagen. Det kan være alt fra en joggetur i naturen til spaserturer, sykkelturer eller en økt på treningssenteret. Hvis du driver med sport, er dette en perfekt dag for konkurranse. Du har både vinnerinstinkt og den fysiske kapasiteten til å prestere.

Krepsen 21/6-22/7 

Lørdagen handler først og fremst om å rekke alt du har planlagt. Du har mange jern i ilden akkurat nå, men du er dessverre noe av en tidsoptimist, noe som gjør at ting lett kan krasje. Bortsett fra den lille detaljen blir det en herlig morsom dag og kveld.

Løven 23/7-22/8 

Denne dagen handler om møter. Du møter en person med fortryllende karisma, og du faller pladask. Det blir som en forelskelse selv om det ikke nødvendigvis har med kjærlighet å gjøre. Du blir helt enkelt betatt av denne personen, først og fremst på grunn av måten hen tenker på.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag er du gjerne utendørs og nyter sommeren. Du elsker naturen på denne tiden av året. Hvis du har et landsted, er du gjerne der, ellers prøver du å oppdage de perlene som finnes i nærområdet ditt. Kvelden handler om klassisk sommermat, det kan være alt fra grillmat til enkle salater.

Vekten 23/9-22/10 

Lørdagen handler om å gi seg hen. For deg blir dette en lidenskapelig dag, spesielt hvis du er forelsket eller betatt. Som singel kan du ha en flørt som er på vei til å bli mer seriøs. Det er viktig at du våger å slippe denne personen inn både i livet ditt og i hjertet ditt.

Skorpionen 23/10-21/11 

Lørdagen kretser rundt å være sosial og rundt fest. Det blir en herlig dag hvor du gjerne inviterer deg selv til venner eller inviterer venner hjem til deg. Du er en strålende vert når du har gjester, og det er nesten ingen som takker nei til en fest hos deg.

Skytten 22/11-21/12 

Er du sportinteressert, er dette en utmerket dag å bruke på å delta i eller se på sport. Du foretrekker egentlig å være fysisk aktiv denne dagen, men man skal aldri undervurdere hvor mye som kreves for aktivt å heie på et lag du støtter. En morsom og berikende lørdag.

Steinbukken 22/12-19/1 

Selv om du ikke jobber, er det full fart på deg i dag. Du kanskje engasjerer deg i en sport eller hjelper til ved et arrangement. Uansett hvordan lørdagen ser ut for deg, blir den veldig intens, men morsom. I dag knytter du verdifulle kontakter.

Vannmannen 20/1-18/2 

Det blir en aktiv helg hvor du farter rundt en hel del. Hvis du tar med deg et barn eller dyr på dine utflukter, må du være forberedt på en del misnøye. Ikke alle synes det er like gøy å tilbringe timer i en bil. Se om du kan finne en bedre løsning for barnet/dyret det gjelder.

Fiskene 19/2-20/3 

Lørdagen handler om en flørt. Du har lett for å bevege deg på grensen mellom hva som er vennlig og hva som er flørtete. Spesielt single Fisker kan bli veldig fysiske. Du er ikke redd for klemmer eller å stryke en arm i forbifarten. Det ligger i din natur å like å røre ved personer du står nær.

Powered by Labrador CMS