horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 25. november

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag tar du frem din kreative side og skaper, enten hjemme eller i form av en hobby. Det blir en kreativ dag der du lager mer rot enn du rydder, men det plager deg ikke så mye. Du koser deg og får energi, det er det viktigste denne dagen.

Tyren 20/4-20/5 

I dag lar du kreativiteten flyte fritt. Du nyter virkelig å kunne skape med hendene dine, enten det er magi på kjøkkenet, en hobby eller å pynte til advent hjemme. Tyren er flink til å skape en koselig atmosfære rundt seg. Dagen kan også by på en form for feiring.

Tvillingene 21/5-20/6 

På lørdagen er du litt slapp, men du virker ikke å ha ro i kroppen til bare å hvile. Du drar gjerne ut i naturen denne dagen. Enten det er å grille pølser, gå en lang tur eller kanskje jogge, vil det føles mye bedre etterpå.

Krepsen 21/6-22/7 

Du er kanskje ikke det mest praktiske stjernetegnet, men du er kreativ og fantasifull, og det kompenserer for din mangel på teknisk kunnskap. I dag fikser du praktiske ting, og du er fornøyd med innsatsen din. Kvelden handler om venner og samvær.

Løven 23/7-22/8 

I dag kommer det glamorøse løven frem, og da er det ingen stopp på deg. Når du er i dette humøret, er det kun det beste som gjelder. Du er overraskende bevisst på kvalitet og hva som kan betegnes som eksklusivt. En interessant dag.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag pynter du gjerne hjemme og nyter innsatsen din. Det kan være alt fra storrengjøring til organisering eller innredning. Du har en dobbel jordpåvirkning i stjernetegnet ditt, og med innflytelsen fra Tyren blir du veldig bevisst på stil. Kvelden kan by på god mat og en overraskelse.

Vekten 23/9-22/10 

Lørdagen handler mye om hjemmet og å gjøre ting med familien. Det kan være julebakst, spill eller andre felles aktiviteter. Det viktige er at dere gjør ting sammen. Dette er en dag hvor du også har et sterkt behov for å skape hygge rundt deg.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag er du uvanlig harmonisk. Det er som om du ikke bare fikk leve ut luksusdrømmene dine i går, men også tømte deg for all den dramaet som vanligvis er en del av repertoaret ditt. Det blir en hyggelig, lavmælt og veldig behagelig lørdag. Du vil gjerne vie den til utendørsaktiviteter.

Skytten 22/11-21/12 

Lørdagen blir en fin dag når du velger å tilbringe tid med personer som står deg veldig nær, sannsynligvis din egen familie eller dine venner. Det blir en dag hvor du gjerne er hjemme og fikser litt, men kan ta en pause for å komme ut og endre omgivelser. En uventet tekstmelding kan glede deg.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag kan du slappe av og nyte. Mentalt gir du slipp på noe som har vært en stor del av livet ditt til fordel for en ny start på mange måter. Det blir en morsom dag og en festlig kveld med skikkelig feiring. Det viktigste for deg er å være sammen med vennene dine og ha det gøy.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag blir det en ekte familiedag når slekt og venner samles. Du nyter varmen og gleden rundt deg. Det kan være en feiring av noe slag, men det kan også være en helt vanlig familiedag med fokus på å være sammen. Kvelden byr på uventede og morsomme nyheter.

Fiskene 19/2-20/3 

Mye av lørdagen handler om å skape en hyggelig stemning rundt deg. Det kan være å ordne med alt det nye du har handlet, å rydde eller bare tenne lys og kanskje bake en kake. Dagen dreier seg om hjemmekos og å nyte å være fri.

Powered by Labrador CMS