horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 25. mars

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag har du styrken og energien til å ha den samtalen som du har utsett så lenge. Det handler om å stille en venn mot veggen og du vet at hen kommer til å gå inn forsvarsposisjon fordi de alltid gjør det. I dag tvinger du deg selv og vennen din til ett ultimatum som kan sette vennskapet deres i fare.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen handler om Tyrens nærhet til naturen og hvor mye våren betyr for deg. Det handler ikke om det er sol eller snø, men energien som gjennomsyrer sesongen. Du er ute så mye du kan denne dagen.

Tvillingene 5/21-6/20

Etter en uke med sterke opplevelser må du finne din indre balanse og det er stort sett det denne dagen handler om. Uansett om du mediterer, trener eller bare er ute i naturen for å oppleve et miljøskifte, vil det være en dag som bringer din indre glød tilbake.

Krepsen 21/6-22/7

Hvis gårsdagen handlet om energi, handler denne dagen om mangel på utholdenhet. Du er verken villig eller i stand til å gjøre mer enn nødvendig. I dag er en dag da du kan like godt kan ligge i sengen hele dagen. Om kvelden kan sladder om en kollega få deg til å kvikne til. Dette er forbløffende nyheter.

Løven 23/7-22/8

I løpet av lørdagen er du ute så mye været tillater. Hvis du har mulighet dreier dagen seg om vinteraktiviteter og frisk luft. Det blir en dag som byr på en mental pause fra alt av jobb og hverdag. Kvelden dreier seg om god mat og stimulerende selskap.

Jomfruen 23/8-9/22

Lørdagen blir en trivelig dag som går fort. Du har mange jern i ilden uten å være klar over det eller stresse for den saks skyld. Du vet hvor viktig det er for deg å ta pauser og kose deg. Kvelden ser festlig ut. Du er sosial og du ser ut til å henge med mange mennesker på en gang. Kanskje det er snakk om en fest eller en middag.

Vekten 23/9-22/10

I dag er du også utendørs så mye som mulig. Uansett om du bruker dagen i snøen, på shopping eller bare rusler rundt, så blir det en dag hvor du tar til deg av de positive tingene rundt deg. Dette er en god dag for sosialisering med familie eller svært nære venner.

Skorpionen 23/10-21/11

Lørdagen følger samme spor som fredagen, men forskjellen er at du nå retter din varme mer mot din eksisterende vennskapssirkel. Det blir en dag som passer perfekt for mindre eventyr. Du tester grensene dine og presser deg selv til å gjøre ting du synes er litt skummelt.

Skytten 22/11-21/12

Hvis været er bra, vær ute så mye du kan denne lørdagen. Vår i luften gjør deg glad og du kan bli oppfattet som litt flørtende av folk som ikke kjenner deg så godt. Dagen dreier seg om familie eller nære venner og en feiring av noe slag.

Steinbukken 22/12-19/1

Hvis været er fint, vil du være ute. Det kan være i naturen eller i et bymiljø, men det viktigste for deg er å komme deg ut og ta inn vårluften. Som jordtegn flest blomstrer du når lyset kommer tilbake og dagene blir varmere. I dag hører du fra en venn som savner deg.

Vannmannen 20/1-2/18

Lørdagen handler om familie, om et felles prosjekt og om å gjøre ting sammen. Det blir en usedvanlig god dag som byr på latter og refleksjon over livet og masse varme og kjærlighet. Kvelden handler om å forberede noe og om god mat.

Fiskene 19/2-20/3

Du er gjerne ute i dag og hvis det ikke fungerer, ser du etter lyse miljøer og åpne plasser. Du har et behov for å føle deg fri. I dag er din familie eller nærmeste venner i fokus. Du liker å gjøre aktiviteter som alle kan være med på. Nøkkelordet for denne lørdagen er fellesskap.

Powered by Labrador CMS