horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 25. mai

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På lørdag er det venner som gjelder. Du passer på å treffe noen som bor litt lenger unna og som du sjelden rekker å se. Det blir en koselig dag full av vennskapelig sladder og frisk luft. Dere tar igjen mye av den tiden dere har gått glipp av sammen. Kvelden handler om mat og lidenskap.

Tyren 20/4-20/5 

Fredagen blir en sosial og morsom dag der dine vennskap og relasjoner står i fokus. Mye av dagen kretser rundt mat, kanskje arrangerer du til og med en fest eller middag. For deg handler lørdagen om å feire noe som har skjedd eller feire en person som har bursdag.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag tillater du deg å være egoistisk og bare tenke på deg selv og hva du vil få ut av dagen. Det blir en skikkelig pleie-deg-selv dag der du virkelig kan lande i deg selv og den plassen i livet som du er på akkurat nå. En herlig og virkelig luksuriøs lørdag.

Krepsen 21/6-22/7 

Lørdagen blir herlig og veldig aktiv. Denne dagen passer ekstra godt til ulike prosjekter i hjemmet, spesielt hvis det er ting som krever kreativitet. Du er veldig oppfinnsom akkurat nå, og du lar din kunstneriske side få blomstre ordentlig.

Løven 23/7-22/8 

I dag møter du en person fra fortiden, tilsynelatende ved en tilfeldighet. Dette møtet kan bli noe av en følelsesmessig sjokk. Selv om du vet at alt ikke er over mellom dere to, visste du ikke at du følte så sterkt. Det kan være kjærlighet, hat, savn eller andre følelser som skyller over deg.

Jomfruen 23/8-22/9 

Lørdagen blir en fysisk aktiv dag der du fokuserer på å gjøre ting raskt og effektivt. Det er en herlig energi i horoskopet ditt som hjelper deg å prestere og gi jernet uansett hva du finner på av aktiviteter.

Vekten 23/9-22/10 

Økonomien din har vært litt usikker over lengre tid, så derfor føles det bra nå når den har blitt mer stabil. I dag unner du deg noe som du har gått og sett på lenge, men som du ikke har følt at du har hatt råd til. Kvelden handler om å feire en suksess.

Skorpionen 23/10-21/11 

I går fikk du gjøre som du ville, men i dag må du inngå kompromisser, og du er dårlig på kompromisser. Det handler ikke om at du ikke vil, men mer om at du har vanskelig for å slippe en tanke som du brenner for bare fordi noen andre mener noe annet. For øvrig en bra og harmonisk dag.

Skytten 22/11-21/12 

Denne dagen handler om enkle, men herlige gleder. Det kan være en skogstur, en grillkveld med venner eller bare noen timer i solen på balkongen. For deg handler denne tiden av året om utendørsaktiviteter og om å bare nyte livet.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag har du krav om å prestere på morgenen, men når du først har klart det, kan du puste ut og nyte dagen. Du har endelig tatt ditt siste prosjekt over målstreken, og nå er det tid for å feire litt. Kvelden byr på hyggelig selskap og masse god mat.

Vannmannen 20/1-18/2 

Lørdagen går veldig fort. Du har mye å gjøre på dagen. Du pusler gjerne hjemme eller drar av gårde for å hjelpe en venn. På kvelden blomstrer du ordentlig ut, enten som sjarmerende gjest eller som en hyggelig og omsorgsfull vert. Denne lørdagen gir virkelig en forsommerfølelse.

Fiskene 19/2-20/3 

Lørdagen passer godt til alle former for fysisk aktivitet, gjerne av den mer krevende sorten. Du har behov for å komme ut i naturen og bevege deg. Du utfordrer deg selv innen trening eller sport fordi du vil se hvor grensen for din kapasitet går. Kvelden handler om hjemlige gleder.

Powered by Labrador CMS