horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 24. juni

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen blir sommerlig og herlig uansett hvor du befinner deg. Det er følelsen mer enn været som spiller en rolle denne dagen. Det blir en ganske rolig start på dagen, etterfulgt av litt mer aktivitet etter lunsj. Kvelden handler om kjærlighet, sommer og sterke følelser.

Tyren 20/4-20/5

I dag bryter du litt med de vanlige tradisjonene i løpet av Sankthanshelgen. Dagen handler om å dra på utflukt, se nye ting og nyte livet. Det blir en avslappende dag hvor du gir deg selv muligheten til å leve i nuet og glemme jobben en stund.

Tvillingene 21/5-20/6

Etter en lang  Sankthansaften trenger du å sove ut og hvile. Dagen blir ganske inaktiv, men det ødelegger ikke gleden for deg. Tvert imot mener du at livet er best når du kan sove i en hengekøye eller slappe av foran TV-en. Noen dager krever ingen aktivitet.

Krepsen 21/6-22/7

I dag prøver du en ny aktivitet, og du innser at du må lære fort hvis du skal henge med i alles tempo. Krepsen pleier å være ganske lærenem, men av naturlige årsaker kan du være litt tregere både i tanke og kropp denne dagen. Vær ikke for hard mot deg selv.

Løven 23/7-22/8

På lørdagen ber en venn eller slektning deg om flere tjenester. Selv om de ber, forventes det at du stiller opp. Du har verken tid eller lyst til å være løpegutten deres, men spørsmålet er om du sier ifra eller gjør som du blir bedt om. Noen ganger kan du være litt puslete.

Jomfruen 23/8-22/9

Lørdagen handler om å nyte livet og ikke stresse. Du setter pris på å ha tid til å være sammen med familie og venner, det trenger ikke være mer enn det. Dagen handler mest om mat og sosialt samvær. Det blir ikke en så aktiv dag, men den blir koselig.

Vekten 23/9-22/10

Lørdagen blir en rolig dag der du gjerne er utendørs og spiller boule eller kaster kubb. For deg er familien og vennene det viktigste, ikke hva dere gjør. Selv den litt pysete Vekten kan kanskje prøve å ta en dukkert denne dagen.

Skorpionen 23/10-21/11

Som en kontrast til gårsdagen tilbringer du gjerne så mye tid som mulig utendørs denne dagen. Det blir en herlig sommerfølelse gjennom hele dagen, og du kan godt ordne en piknik eller en spontan utflukt. Det viktigste er det sosiale aspektet.

Skytten 22/11-21/12 

Du hadde mange planer denne uken, men på grunn av hvordan du har følt deg, har du ikke rukket alt du hadde planlagt. I dag gjør du et unntak fra regelen din om å ikke jobbe i helgen. Du har behov for å ta igjen litt. Selv om du jobber en del, sørger du for å få tid til fornøyelser.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag foretrekker du å være utendørs, og du slapper av ganske mye. Du kan bryte dagens rolige tempo med en rask spasertur eller joggetur, men deretter handler det om å ligge horisontalt. Dagen handler mye om slekt og familie. Om kvelden møter du venner.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag diskuterer du livlig med en slektning eller familiemedlem. Personen er vant til å alltid få sin vilje, men i dag setter du deg på tvers. Du blir irritert over at ingen våger å stå opp mot vedkommende av frykt for å ødelegge stemningen. Kvelden kan by på en utflukt.

Fiskene 19/2-20/3

Også lørdagen gir en lat sommerstemning og minimal anstrengelse. Hvis været er på din side, kan du vurdere å ta et bad eller gå en tur i skogen. For deg er nærheten til naturen det som skaper en ekte sommerfølelse. Kvelden blir annerledes og sosial.

Powered by Labrador CMS