horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 24. februar

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Lørdagen blir rolig, men samtidig gjør du ting som krever fokus. Fullmånen kan hjelpe deg med å balansere din ellers litt ildfulle natur og få deg til å slappe av og konsentrere deg om en ting av gangen. Kvelden handler om en familie eller venn som har havnet i trøbbel.

Tyren 20/4-20/5 

I dag er det fullmåne i Tyrens tegn, og det gir deg en ro og sterk selvtillit. Denne fullmånen vil være startskuddet for en ny periode der du vil utvikle deg innen mange områder. Du er intelligent, lærevillig og har mange gode ideer, noe sjefene dine verdsetter.

Tvillingene 21/5-20/6 

I løpet av uken har det kommet en erkjennelse gradvis frem. Det handler om et veivalg og hva som er best for deg på lang sikt. Noen ganger må du være egoistisk for å ha kraft til å ta vare på andre. Det blir litt av en vinn-vinn-situasjon, noe du har begynt å forstå den siste tiden.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag uttrykker du deg gjerne gjennom mat, foto eller håndverk. Krepsen pleier å være veldig dyktig på det estetiske, og det viser du i dag. Du liker å utforske din mer kunstneriske side når du føler at du har tid, og det gjør du i dag. Kvelden blir interessant.

Løven 23/7-22/8 

I dag er det fullmåne i Jomfruens tegn, og da handler det mye om å bestemme seg og å tenke praktisk. Du står overfor et veivalg, og det kan gjøre deg rastløs og urolig i dag fordi du ikke føler deg sikker på hvilken vei du skal gå. Uroen vil avta jo nærmere du kommer en beslutning.

Jomfruen 23/8-22/9 

Helgen begynner med fullmåne i ditt eget tegn, noe som gir deg både dypere innsikt i deg selv og en herlig energi som vil vare hele helgen. Dette er gode dager å ta beslutninger på og å gjøre ting som du vanligvis kan føle usikkerhet omkring. Selvtilliten din er på topp.

Vekten 23/9-22/10 

Uken startet med sterk beslutningsangst, og sannsynligvis utsatte du alle større avgjørelser til slutten av uken. I dag får du hjelp av Jomfruen og fullmånen til å lande på den beslutningen du tvilte på tidligere. I dag er du både tryggere og mer motivert til å gå videre.

Skorpionen 23/10-21/11 

Denne dagen handler om å ha ideer og dele dem med familien din. Det blir en virkelig kvalitetsdag der du nyter fullt ut. Hvis du ikke har nære familie, velger du vennene dine som erstatning. Det er ganske vanlig at nettopp Skorpionen har en tett vennegruppe heller enn en nær familie.

Skytten 22/11-21/12 

I dag føler du deg opplagt og uthvilt, noe som gjør at du ønsker å være aktiv. Det blir en herlig dag hvor du mer enn gjerne møter nye mennesker og utforsker forskjellige miljøer. Skytten liker å utfordre seg selv og teste egne fordommer. Oftest lærer du positive, nye erfaringer når du går ut av komfortsonen din.

Steinbukken 22/12-19/1 

Det blir en sosial og hyggelig lørdag hvor du møter mennesker som er nye for deg eller som du ikke har sett på lenge. Både dagen og kvelden går fort, spesielt hvis du har aktiviteter eller forpliktelser som du må rekke. I dag prøver du å ta kontakt med en venn som savner deg.

Vannmannen 20/1-18/2 

På lørdagen sysler du mye hjemme. Du har mange små prosjekter som du gjerne avbryter for en tur i skogen eller et besøk på treningsstudioet. For deg er variasjon det viktigste, ikke så mye hva du gjør. Kvelden ser du for deg å bli sosial og hyggelig; du møter mennesker som du ikke har sett på lenge.

Fiskene 19/2-20/3 

Når fullmånen kommer inn i ditt tegn med all sin styrke, fødes et nytt og sterkere selvtillit hos deg. I dag har du ikke tenkt å la noen fortelle deg hvordan du skal føle eller tenke. Du står opp for deg selv på en beundringsverdig måte. Kvelden handler om tålmodighet.

Powered by Labrador CMS