horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 23. september

Slik blir din lørdag.

Publisert

Dagens horoskop er sponset av «O.P.I Big Zodiac Energy».

Hvilken neglelakk passer ditt stjernetegn?

Væren 21/3-19/4 

Hvis du har muligheten, bør du unne deg å sove lenge denne lørdagen. Som Væren trenger du litt mer søvn enn andre, så prøv å være litt snill mot deg selv. Ettermiddagen og kvelden kan du gjerne vie til en hobby. Du ønsker å være aktiv, men samtidig gjøre ting du brenner for.

Tyren 20/4-20/5 

I dag er du mer flørtende enn du pleier å være. Du synes det er hyggelig å bli lagt merke til. Tyren har en sensuell tiltrekning som gjør at du ubevisst sender ut signaler som noen kan oppfatte som inviterende. Akkurat nå er Venus sin innflytelse sterk, og det påvirker deg mye siden det er din herskerplanet.

Tvillingene 21/5-20/6 

Det har vært en intensiv uke med mange nye mennesker og mye sosial omgang. I dag trenger du ro for å bearbeide alle inntrykkene. Selv om du aktiviserer deg, foretrekker du å gjøre det alene. Du har ikke så mye overskudd til å være sammen med folk som ikke står deg veldig nært.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag vil du gjerne være med den nærmeste familien. Du orker ikke for mange mennesker. Helst vil du være hjemme og gå rundt i komfortable klær uten å tenke på morgendagen. Det blir en herlig lørdag der du får sjansen til å lade batteriene skikkelig.

Løven 23/7-22/8 

I dag tar du fatt på en mengde praktiske oppgaver du har liggende hjemme. Det blir en intens, men hyggelig dag der du føler at du er til nytte. Hvis du har familie, tar du også tid til å tilbringe litt tid med dem. Det kan være en middag, en kaffe eller bare en spasertur sammen.

Jomfruen 23/8-22/9 

Hvis været samarbeider, vil du gjerne tilbringe dagen utendørs i naturen i dag. Jomfruen blomstrer opp om høsten. Det er noe med denne årstiden som gir deg ekstra mye energi. Hvis det er sol, sørger du for å suge til deg så mye energi fra solen som mulig. Kvelden handler om en fest eller å dra ut med venner.

Vekten 23/9-22/10 

Det har vært en stressende uke på mange måter, og du bestemmer deg for å bryte din daglige rutine for å få en pause. Hvis du har et landsted, kan du kanskje dra dit, bo på et hotell i en annen by eller bare ta en litt lengre utflukt. Dette passer bra for lørdagen.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag begir du deg ut på et lite eventyr. Du bytter ut de vanlige omgivelsene med noe nytt og annerledes. Uansett om det bare er en tur til nærmeste naboby eller om du har booket en helgeutflukt, blir det en morsom dag med mange nye inntrykk. Kvelden blir fantastisk.

Skytten 22/11-21/12 

I det siste har du tenkt mye på en venn du har mistet kontakten med. Det kan være et bilde, en sang eller noe annet som har vekket minner om denne personen, og nå ønsker du å søke etter dem. Denne dagen handler delvis om å prøve å få kontakt med vennen din igjen.

Steinbukken 22/12-19/1 

På lørdag har du litt dårlig samvittighet for at du ikke var fornuftig, men heller lot deg rive med av spontaniteten på fredag. Selv om det var veldig hyggelig, føler du at timingen kanskje ikke var den beste. Du har planer om en fysisk utfordring på søndag, og akkurat i dag føler du deg ikke i toppform.

Vannmannen 20/1-18/2 

Lørdagen blir intens, men morsom. Du har en mengde småprosjekter du vil få gjort, men da må du ha en tidsplan. Vannmannen er kjent for å være litt av en tidsoptimist, og det viser du i dag. Kvelden handler om å unne deg litt selvpleie.

Fiskene 19/2-20/3 

Denne dagen tilbringer du gjerne med familien din eller partneren. Det blir en koselig, men ikke veldig aktiv dag. Du trenger litt ro og fred for å kunne lade opp batteriene. I dag får du høre nyheter som gjør deg glad og litt nostalgisk på samme tid.

Powered by Labrador CMS