Dagens Horoskop: Lørdag 23. November

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne lørdagen passer du på å hilse på noen som bor litt langt borte. Det blir en morsom og veldig sosial dag hvor du får mulighet for å legge alle tanker om fremtiden til siden for en stund. Dette er noe du virkelig har behov for.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen handler om forventninger, spenning og en mental prøvelse, men den handler også om stor glede. Det blir en veldig følsomt krevende dag, men oppsummert er det først og fremst stolthet, glede og lettelse du sitter igjen med.

Tvillingene 21/5-20/6

Du må ingenting i dag. Rist av deg alle plikter og la noen andre ta roret for en stund. Den siste tiden har du hatt altfor mye ansvar hengende over dine skuldre. Tillat deg selv å være fri for en dag og nyt å slippe å fundere for mye over fremtiden.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er du veldig nervøs, ikke bare på dine egne vegne men på vegne av en venn. Du vil så gjerne at det skal gå bra for denne personen, men samtidig har du vanskelig for å vise hva du føler. Dagen blir alt hva du hadde håpet på og litt til. Den eneste skyen på himmelen er at du ser en kjemi mellom din venn og en annen person.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å ha det gøy og ikke uroe seg for mye over jobb, økonomi og familiekonflikter. Slå deg løs litt og bruk tiden på en av dine favoritthobbyer. Det blir en veldig bra dag og en enda bedre kveld.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne lørdagen omgås du gjerne med venner og familie. Du har så godt av å slappe av og være deg selv, noe du gjør best når du er med de som står deg nærmest. Høsten har vært periodevis tung, men du føler at du allikevel er på rett vei og at noe bra står for tur.

Vekten 23/9-22/10

Denne lørdagen passer du på å være ute så mye som været tillater og det blir en herlig lørdag. Du nyter kontrasten til hverdagen og du gjør det meste ut av dagen. I løpet av ettermiddagen får du høre nyheter du har gått og ventet på lenge.

Skorpionen 23/10-21-11

Lørdagen blir morsom og sosial. Du omgås mye med venner og du blir spesielt rørt over en viss persons oppmerksomhet. Han/hun er ikke så bra på å vise følelser, men idag åpner han/hun seg virkelig opp for deg.

Skytten 22/11-21/12

Denne lørdagen prøver du å ta kontakt med en person for å lette hjertet ditt, men han/hun er bortreist eller umulig å få tak i. Du prater med andre venner, men det blir ikke helt det samme. Det er bare denne ene spesielle personen som du kan stole ett hundre prosent på.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir virkelig en dag å minnes. Den handler om personlige triumfer, men også om å vinne sammen. Du og en venn beviser at dere er de beste, dere er ikke bare sterke hver for seg, dere er enda sterkere sammen. Kvelden byr på overraskende avsløringer på mange ulike måter.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag er du utrolig stolt over en venn eller slektning. Han/hun har hatt masse motgang i livet sitt den siste tiden, men endelig snur lykken seg og du er der for å oppleve det sammen med han/henne. Kvelden blir morsom og sosial.

Fiskene 19/2-20/3

Du pleier ikke høre på sladder, men akkurat i dag finnes det et rykte som interesserer deg litt ekstra. Det handler om en person som du står nære og som du faktisk har mistenkt for noe uten å kunne få det bekreftet. I dag styrkes dine mistanker.

Powered by Labrador CMS