horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 23. mars

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag satser du på å styrke både ditt indre og ytre. Det kan være gjennom mild trening som yoga eller meditasjon, men det kan også være at du tar i på treningsstudioet eller tar en lang joggetur i naturen. Dagen blir behagelig, men rolig. Kvelden derimot kan by på litt mer moro.

Tyren 20/4-20/5 

Du føler deg mer tiltrekkende og attraktiv enn på lenge, og du utstråler en sensuell sjarm som vekker beundring hos de du møter. I dag er du virkelig i ditt ess. Det virker som om du har planer for kvelden, og dagen går med til å pynte deg litt ekstra. Om noen kan glamour, så er det Tyren.

Tvillingene 21/5-20/6 

Uansett vær er det vårstemning i luften, og dagene blir merkbart lysere. Du er i humør for å møte våren utendørs. Enten du er fysisk aktiv med en sport eller tar en tur og leter etter vårtegn, blir det en koselig dag som gir deg mye positiv energi.

Krepsen 21/6-22/7 

Det er noen du veldig gjerne vil møte i dag. Avhengig av hvem det er, har du forskjellige metoder for å sørge for at dere møtes. Er det en venn, ringer du og avtaler å møtes med dem. Er det en flørt, passer du på å finne ut hvor de er slik at du kan støte på dem tilfeldig.

Løven 23/7-22/8 

Det er løver som er veldig flinke til å samarbeide, og så er det løver som foretrekker å gjøre alt på egen hånd. I dag får du muligheten til å øve på dine ferdigheter innen samarbeid, og tilhører du den sistnevnte gruppen løver, kan dagen bli litt av en prøvelse.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag får du en pause fra alle pliktene. Du tillater deg selv å puste ut og nyte det faktum at det er helg. Dette blir en herlig dag der du gjør ting som er bra for sjelen. Det kan innebære god mat, en hobby eller bare en lang kaffe med noen du er glad i.

Vekten 23/9-22/10 

I dag blomstrer kreativiteten din skikkelig. Det blir en herlig dag der du uttrykker din kunstneriske side gjennom en hobby, mat eller kanskje noe mer kunstnerisk som musikk, sang eller å male. Det blir en flott dag der du føler at du får sjansen til å gjøre det du elsker.

Skorpionen 23/10-21/11 

Denne dagen fokuserer på sosiale og morsomme ting. Du kan være invitert til en fest, arrangere middag selv eller kanskje ha en date på gang. Mye av dagen dreier seg om å forberede deg selv eller hjemmet ditt. Kvelden blir akkurat så vellykket som du hadde håpet på.

Skytten 22/11-21/12 

Denne dagen handler om å bevege seg. Skytter som har en stillesittende jobb kan føle kløe i kroppen etter å komme ut og være fysisk aktiv på fritiden. Hvis været er akseptabelt, tilbringer du gjerne en stor del av dagen utendørs.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag har du mye du vil rekke over, og risikoen er stor for at du må velge bort noen ting. Selv om du pleier å være flink til å planlegge tiden din, er du litt for tidsoptimistisk akkurat nå. Om kvelden er det fest, god mat og nye bekjentskaper som gir livet ditt farge.

Vannmannen 20/1-18/2 

Denne dagen handler i stor grad om utendørsaktiviteter og å få mye frisk luft, og helst solskinn. Vannmannen trives med å være nær naturen. Du henter energi fra skog og mark, noe som gjør at mange Vannmenn har hobbyer der de er ute i naturen. Kvelden blir morsom, men sen.

Fiskene 19/2-20/3 

Du utfordrer deg fysisk i dag i et miljø der du vanligvis ikke er. Det blir en inspirerende lørdag der du presser deg selv til å gjøre ditt aller beste. Dagen kan også inneholde noen former for konkurranser. Om kvelden snakker du om minner med en venn eller slektning.

Powered by Labrador CMS