horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 22. juni

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag er du i et eventyrlystent humør. Du vil utforske, enten det er omgivelsene dine eller følelsene dine. Det er en nysgjerrighet og åpenhet i deg som viser at du er klar til å dele dine innerste følelser. Kvelden blir herlig aktiv og informativ.

Tyren 20/4-20/5

I dag er det mye ild og Værens energi i tegnet ditt, noe som gjør at du gjerne starter opp nye prosjekter. Hvis du har fri, kan du begynne å rydde i skap og skuffer hjemme, ellers kan det være rydding og organisering på jobben som gjelder. Kvelden blir sosial og byr på god mat, en perfekt kveld for en Tyr.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er gjerne ute og beveger deg denne lørdagen. Det kan være alt fra en joggetur i naturen til spaserturer, sykkeltur eller en treningsøkt på treningssenteret. Hvis du driver med idrett, er dette en perfekt dag for konkurranse. Du har både vinnerinstinkt og den fysiske kapasiteten til å prestere.

Krepsen 21/6-22/7

Lørdagen handler først og fremst om å rekke alt du har planlagt. Du har mange jern i ilden akkurat nå, men du er dessverre noe av en tidsoptimist, noe som gjør at ting lett kan kjøre seg fast. Bortsett fra den lille detaljen blir det en underbart morsom dag og kveld.

Løven 23/7-22/8

Denne dagen handler om møter. Du møter en person med fortryllende karisma, og du faller pladask. Det blir som en forelskelse, selv om det ikke nødvendigvis trenger å handle om kjærlighet. Du blir rett og slett betatt av denne personen, først og fremst på grunn av hans eller hennes måte å tenke på.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag er du gjerne utendørs og nyter sommeren. Du elsker naturen på denne tiden av året. Har du et landsted, er du gjerne der, ellers prøver du å oppdage de perlene som finnes i din nærmeste omgivelse. Kvelden handler om klassisk sommermat, det kan være alt fra grillmat til enklere salater.

Vekten 23/9-22/10

Lørdagen handler om å gi seg hen. For deg blir dette en lidenskapelig dag, særlig hvis du er forelsket eller betatt. Som singel kan du ha en flørt som er i ferd med å bli mer seriøs. Det er viktig at du tør å slippe denne personen både inn i livet ditt og inn i hjertet ditt.

Skorpionen 23/10-21/11

Lørdagen kretser rundt det å være sosial og rundt festing. Det blir en herlig dag der du gjerne besøker venner eller inviterer venner hjem til deg. Du er en strålende vert når du har gjester, og det er nesten ingen som takker nei til en fest hos deg.

Skytten 22/11-21/12

Hvis du er sportinteressert, er dette en utmerket dag å bruke på å delta i eller se på sport. Egentlig foretrekker du å være fysisk aktiv denne dagen, men man skal aldri undervurdere hvor mye som kreves for aktivt å heie på et lag du støtter. En morsom og berikende lørdag.

Steinbukken 22/12-19/1

Selv om du ikke jobber på kontoret, er det full fart på deg i dag. Kanskje engasjerer du deg i en idrett eller hjelper til ved et arrangement. Uansett hvordan lørdagen ser ut for deg, blir den veldig intensiv men morsom. I dag knytter du verdifulle kontakter.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en aktiv helg der du farter rundt en hel del. Hvis du drar med deg et barn eller et dyr på utfluktene dine, må du være forberedt på en del misnøye. Ikke alle synes det er like morsomt å tilbringe timer i en bil. Se om du kan finne en bedre løsning for barnet/dyret det gjelder.

Fiskene 19/2-20/3

Lørdagen handler om en flørt. Du har lett for å bevege deg på grensen mellom hva som er vennlig og hva som er flørtende. Særlig single Fisker kan bli veldig fysiske. Du er ikke redd for klemmer eller å stryke en arm i forbifarten. Det ligger i din natur å like å røre ved personer du står nær.

Les også: Stemmer ukas horoskop så langt?

Powered by Labrador CMS