horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 19. august

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag befinner du deg i en situasjon der du må navigere forsiktig og være diplomatisk for å komme videre. Dette er ikke dine styrker, så dagen kan bli en tålmodighetsprøve, spesielt for de yngre Værene. Kvelden handler om festligheter og avslapping.

Tyren 20/4-20/5 

Hvis du har fri denne lørdagen, passer du på å være aktiv. Er været bra, vil du gjerne være utendørs, men hvis det er typisk sommervær, finnes det museer, kafeer eller butikker som kan lyse opp dagen din. Akkurat nå har du ikke mye penger, så det blir mest vindusshopping.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag er det sterke følelser i horoskopet ditt. Det kan handle om sjalusi, misunnelse, sorg, men også om glede og evnen til å tilgi. Selv om dagen kan være litt ujevn, slutter den på en positiv note. Du føler deg sterkere i selvtilliten din. Kvelden blir fortryllende.

Krepsen 21/6-22/7 

På en eller annen måte ser det ut til at flørten fra i går eskalerer. Hvis det har å gjøre med jobben, kan det bli komplisert på mer enn én måte. Du vet egentlig at du ikke bør blande privatlivet med jobb, men samtidig er det for spennende til å avstå. Spørsmålet er om du tenker å gjøre mer enn bare å flørte.

Løven 23/7-22/8 

Det blir en morsom og sosial lørdag, men også en dag som bringer triste nyheter fra en venn. Du viser at du har tid og energi til å lytte til vennens problemer selv om du har mye annet å gjøre. Det er denne typen varme og lojalitet som gjør deg til en god venn.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag ser det ut til at det er mange sterke viljer som drar i forskjellige retninger, og du må inngå et kompromiss, noe du ikke liker å gjøre. Som et jordtegn har du en tendens til å motsette deg når ting ikke går din vei, men i dag kan du bruke din egen vilje til å forene gruppen heller enn å fremme dine egne interesser.

Vekten 23/9-22/10 

I dag vil du vise hvor intelligent du er, og som du vet fra før, kan din iver føre til motgang. I dag bestemmer du deg for å være litt slu og tenke gjennom hvordan du vil formulere deg og hvilket standpunkt du vil ta, før du møter personen. Med andre ord er du godt forberedt og har gjort leksene dine.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag er det mye energi i ditt tegn, og du har behov for å kvitte deg med denne energien slik at du ikke blir gretten. Du kan ta en spasertur eller være fysisk aktiv på en eller annen måte, hovedsaken er å bevege seg. Kvelden ser festlig ut og ser ut til å by på god mat og hyggelig selskap.

Skytten 22/11-21/12 

I dag prioriterer du vennene dine fremfor ting du burde gjøre hjemme. Du mener at rydding og klesvask kan vente, men vennene dine kan ikke det. Skytten prioriterer ofte sitt sosiale liv over daglige plikter. For deg er orden og system ikke så viktig.

Steinbukken 22/12-19/1 

På lørdagen gir du alt fra morgen til kveld. Det er både gøy og veldig slitsomt samtidig. Prøv å være ekstra nøye med hvordan du jobber når du er trøtt, ellers er det fare for å pådra deg en eller flere mindre skader. I dag er det viktig å ikke slurve med maten.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag sysler du gjerne med kreative prosjekter og praktisk arbeid. Det kan være en hobby eller et hjemmeprosjekt du vil bli ferdig med. Dagen går fort, og kvelden blir ekstra koselig. Du blir bortskjemt med god mat og hjemmekos. Kvelden byr også på litt morsomt sladder.

Fiskene 19/2-20/3 

Du har en hobby som har med natur eller utendørsaktivitet å gjøre. I dag virker det enten som en avslutning eller starten på en sesong. Det blir en morsom dag der du møter mennesker som liker de samme tingene som deg. Kvelden handler om romantikk og forhold.

Powered by Labrador CMS