horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 17. februar

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag viser du at du har en lidenskap som du har holdt hemmelig. Det kan være for en person som du brenner for, men det kan like gjerne handle om en hobby, en sport eller en annen aktivitet. Det blir en dag der du følger hjertet ditt, og du nøler ikke med å endelig være åpen om følelsene dine.

Tyren 20/4-20/5 

Hvis været er på din side denne lørdagen, utnytter du muligheten til å være utendørs så mye som mulig. Den friske luften gjør deg godt og hjelper deg med å koble av fra hverdagens problemer. Dagen handler om familien og å tilbringe tid sammen. På kvelden får du herlige nyheter.

Tvillingene 21/5-20/6 

Lørdagen blir fysisk aktiv. Du kan delta i en øvelse eller konkurranse av noe slag. Det er en vilje til å vinne denne dagen, enten det gjelder en konkurranse, et vennlig veddemål eller bare en diskusjon. Kvelden blir koselig, men intens, og du nyter både mat og selskap.

Krepsen 21/6-22/7 

Lørdagens tema er luksus, mer luksus og masse herlige aktiviteter. Du krydrer virkelig denne dagen med gullkant. Det kan være at du er ute og reiser eller tar en utflukt med venner, eller så unner du deg bare litt helgeluksus i form av spa eller en brunsj.

Løven 23/7-22/8 

Du er veldig familieorientert denne lørdagen, og du sørger for å være der for dine nære og kjære. Det blir en god dag selv om du har mye å gjøre. Du pleier å være en god lytter når du setter den siden frem. Kvelden bringer en overraskende nyhet og en fin kompliment.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag vil du virkelig slippe krav og plikter. Du trenger å få sove ut, spise godt og ta dagen som den kommer. For de mer aktive Jomfruene kan det innebære trening eller en spasertur, mens de litt mer kunstinteresserte Jomfruene gjerne tilbringer et par timer på et galleri eller et museum.

Vekten 23/9-22/10 

Du har en slektning som kan være kjepphøy av og til, og i dag viser vedkommende virkelig denne siden. Du har lenge prøvd å påvirke vedkommende diskret, men i dag gir du opp alle subtile forsøk og sier rett ut hva du mener og tenker. Kvelden blir sosial og hyggelig.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du har fått en strålende idé, og selv mener du at du er noe av et geni. Nå gjelder det bare å selge denne ideen til de rette personene. Du kan ikke gjennomføre den alene, du trenger støtte fra familie og venner. Kvelden byr på en utfordring.

Skytten 22/11-21/12 

Skytten har, som så mange andre, fått altfor lite sol og lys den siste tiden, spesielt hvis du ikke har vært ute og reist. Det du trenger er dagslys, og det sørger du for å få mye av i dag. Enten du er ute i naturen eller tar en shoppingrunde i byen, er du aktiv utendørs.

Steinbukken 22/12-19/1 

Lørdagen ser ganske fri ut for Stenbukken, og det er uvanlig siden du er så flink til å planlegge. Benytt dagen og gjør det som faller deg inn uten å ha dårlig samvittighet for alt det nyttige du kunne ha gjort denne dagen. Å bare nyte øyeblikket er herlig befriende.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du vil ut i naturen, og hvis været er med deg, blir det gjerne en heldagsaktivitet. Du kan også besøke et sommersted eller dra på en litt lengre utflukt. Det blir en herlig dag der du slipper tankene på jobben og de problemene som kan være der. Kvelden byr på varme og humor.

Fiskene 19/2-20/3 

Du tar en beslutning basert på ny informasjon i dag. Det føles godt å få klarhet i bildet og vite hvilken vei du vil gå. Fiskene er ikke de beste når det gjelder å ta livsavgjørende beslutninger. Du vil ofte diskutere tanker og ideer med en venn før du bestemmer deg.

Powered by Labrador CMS