horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 16. september

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Dagens horoskop er sponset av «O.P.I Big Zodiac Energy».

Hvilken neglelakk passer ditt stjernetegn?

Væren 21/3-19/4 

I dag er du gjerne sammen med venner i en større gruppe. Det blir en morsom dag som går fort. Dessverre er det noen av vennene dine som har vanskelig for å komme overens, og de drar gjerne de andre inn i sin egen konflikt. Du prøver å holde deg så nøytral som mulig, fordi du bryr deg om begge disse personene.

Tyren 20/4-20/5 

Lørdagen byr på litt av hvert. Det blir god mat, men også litt mosjon og, hvis været tillater det, mye tid utendørs. I dag tilbringer du tid med en yngre venn eller slektning. Det blir en harmonisk dag og en virkelig vellykket kveld. I dag får du også gode nyheter fra et familiemedlem.

Tvillingene 21/5-20/6 

På lørdagen er det full fart. Dette er en dag hvor du er aktiv og har det gøy. Du møter mennesker du ikke har sett på lenge, og du besøker gjerne nye spennende steder. I dag er du åpen for det meste, så lenge det ikke blir altfor sent på kvelden. Du trenger din skjønnhetssøvn.

Krepsen 21/6-22/7 

For å koble skikkelig av fra jobben, bruker du dagen på en eller flere hobbyer som er i sterk kontrast til det du gjør i hverdagen. I dag er en dag hvor du møter venner og gjør noe morsomt og annerledes. Du kan gjerne tilbringe dagen med en hobby som tar deg ut i naturen.

Løven 23/7-22/8 

Lørdagen handler om eventyr, venner og om å nyte det å være fri. Det blir en spennende dag på mange måter, og du gjør det du kan for å underholde deg selv. I dag er du veldig åpen og sjarmerende mot nye mennesker, og det åpner opp for interessante møter.

Jomfruen 23/8-22/9 

Lørdagen handler mest om andre, spesielt en slektning som trenger hjelp. Som Jomfru er du veldig pliktoppfyllende, og du ville aldri trekke deg tilbake når du ser at en nærstående trenger hjelp. Selv om mange andre i familien plutselig er opptatt, sørger du for å være der.

Vekten 23/9-22/10 

Nå når både Venus er merkbar og Månen står i ditt eget tegn, er du sosial og utadvendt. Det er en glad og sjarmerende aura rundt deg som gjør at du enkelt kan møte og prate med fremmede. Dagen byr på latter og noen morsomme situasjoner, men fremfor alt gir den deg varme.

Skorpionen 23/10-21/11 

Denne dagen vil du gjerne vie til en hobby, helst en utendørs hobby. Den kan inkludere kreative elementer som maling eller fotografering, men det er kombinasjonen av hobby og utendørsaktiviteter som er fokuset for dagen. Kvelden handler om venner og om å møtes for å ha det gøy.

Skytten 22/11-21/12 

I dag befinner du deg i en setting med mange nye mennesker. Skytten er vanligvis glad og lett å ha med å gjøre. I dag sjarmerer du de fleste du møter uten anstrengelse, og du blir svært verdsatt for innsatsen din. Kvelden handler om moro og om å slippe seg løs.

Steinbukken 22/12-19/1 

Hele denne dagen blir veldig aktiv. Den ser ut til å inneholde både trening, arbeid av noe slag og fornøyelser. Du holder deg i gang fra ganske tidlig om morgenen til veldig sent på kvelden. I dag slapper du av og tillater deg å ha det gøy uten å bekymre deg så mye for morgendagen.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag beveger du deg litt utenfor komfortsonen din. Du oppdager nye miljøer med interessante historier og en rik kulturarv. Selv om Vannmenn sjelden er interessert i fortiden, er det noen deler av historien som fascinerer deg. I dag bruker du også en god del penger.

Fiskene 19/2-20/3 

På lørdagen sørger du for å være aktiv. Du vil få mest mulig ut av fritiden din, og det kan lett bli litt for mange planer. Selv om du opplever litt stress denne dagen, har du det samtidig veldig det gøy. Du gjør ting du liker med mennesker du elsker.

Powered by Labrador CMS