horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 16. desember

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag vil du være sammen med vennene dine. Du føler at du vil ut og bevege deg, og du blir rastløs hvis du sitter hjemme for lenge. Denne dagen handler om å ta nye initiativer og finne aktiviteter som alle kan synes er morsomme. Kvelden byr på en uventet vending og et nytt bekjentskap.

Tyren 20/4-20/5 

I dag er det full fart fra morgen til kveld, men det plager deg ikke fordi du synes det er gøy. I dag tilbringer du tid med en person som du ikke har fått sjansen til å møte så mye i det siste, og det gjør dagen ekstra hyggelig. Kvelden handler enten om familie eller venner.

Tvillingene  21/5-20/6 

I dag er du både aktiv og utendørs. Mange Tvillinger liker å være ute i naturen, og du nyter livet når du er ute i friluft. Dagen ser også ut til å dreie seg om dyr eller barn. I dag tar du også tak i noen prosjekter hjemme som du synes er litt ekstra kjedelige.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag legger du energien og fokuset ditt på en hobby. Det er sjelden du unner deg en hel dag dedikert til noe bare for deg selv, men akkurat denne lørdagen er det muligheten. Kvelden kan bringe nyheter som angår en venn eller et familiemedlem. Det blir noe å feire.

Løven 23/7-22/8 

Denne dagen handler helt og holdent om en venn og deres behov. Du setter denne personen først og kanskje ignorerer hva du selv vil gjøre bare for at vedkommende skal være glad. Dette er en person du bryr deg veldig mye om. Kvelden dreier seg om spørsmål og svar.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag bør du unne deg en skikkelig hviledag. Det har vært en intens arbeidsuke, og du kan trenge å roe ned både for din egen del og for familien din. Du blir ganske grinete når du er sliten, og en irritert Jomfru er ikke morsom å ha å gjøre med. Kvelden byr på en overraskelse.

Vekten 23/9-22/10 

I dag handler det først og fremst om familien. Du koser deg både hjemme og ute så lenge dere er sammen. En julemarked eller litt juleforberedelser er fine aktiviteter denne dagen. Kvelden handler om god mat og å være sammen uten stress.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag er du kreativ og utadvendt. Det blir en morsom og inspirerende dag som tar fantasien din til nye høyder. Skorpionen trives best når de får uttrykke sin kunstneriske side, både i stort og smått. Dagen handler også om å ta initiativ og ikke være redd for å skille seg ut.

Skytten 22/11-21/12 

I dag deltar du i en slags begivenhet som tvinger deg til å være din mest sjarmfulle selv, selv om du er trøtt etter en lang uke. Du setter på et smil og sier alle de riktige tingene, noe som gjør deg populær. Kvelden dreier seg om underholdning og misforståelser.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du er trøtt denne lørdagen, så du unner deg mye hvile når du ikke må ta tak i visse prosjekter. Det blir en kombinasjon av stillhet og aktivitet som preger hele dagen. Om kvelden skjemmer du deg bort med noe godt å spise og en skikkelig tidlig kveld i sengen din.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag ser det ut som om du er på en kortere eller lengre reise. Dagen innebærer en del venting og mye tålmodighet fra din side. I dag shopper du ordentlig løs, både julegaver til andre og til deg selv. Kvelden dreier seg om familien og å komme hjem igjen.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag planlegger du fremover, både til jul og nyttår. Det blir en morsom dag, selv om det kan oppstå en viss konflikt når dere diskuterer visse detaljer knyttet til julen. Det gjelder bare å innse at alle virker å ha sin egen oppfatning av hvordan den bør feires på best mulig måte; her gjelder det å finne et kompromiss.

Powered by Labrador CMS