horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 13. juli

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag er du i festhumør. Væren kan være et ekte partydyr når du vil, og i dag vil du. Uansett om du arrangerer en fest eller går ut med venner, starter du gjerne tidlig og slutter sent. I dag kommer en interessant tilståelse fra en venn frem.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen handler om å ha fokus og å jobbe intensivt. Kanskje jobber du helg eller er involvert i noe privat. Det blir en bra, men ganske slitsom dag. På kvelden vil du gjerne være sosial og omgås, men risikoen er stor for at du sovner på sofaen i stedet.

Tvillingene 21/5-20/6

Du står overfor et valg der begge mulighetene er like gode, så det er et hyggelig dilemma å prøve å finne ut hvilket valg du skal ta. Selv om det handler om noe positivt, slites du mellom de forskjellige alternativene fordi du ikke vil angre etterpå. Kvelden byr på middag eller fest.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er det bra å tilgi, både deg selv og andre for ting som er sagt eller gjort i kampens hete. Det er lett å si sårende ting når man er sint, og hvis det skjer, skal du ikke nøle med å be om unnskyldning, eller for den saks skyld, akseptere en unnskyldning når varmen har lagt seg.

Løven 23/7-22/8

Lørdagen blir en lett dag som går fort. Du har mye på gang i dag, og du nyter virkelig livet. Det er ingenting som er vanskelig eller slitsomt, tvert imot, livet leker, og du møter mange morsomme og interessante mennesker, hvorav noen kan bli dine venner for livet.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag er du ute på eventyr, og det trenger ikke være så komplisert. For hjemmekjære Jomfruen er et eventyr å besøke nabokommunen eller å gjøre noe som ligger utenfor din komfortsone. Du liker å utfordre deg selv så lenge det er små, kontrollerte utfordringer.

Vekten 23/9-22/10

Lørdagen handler først og fremst om å uttrykke sin kreativitet og å kose seg sammen med nære venner eller familien din. Du har veldig mye talent, men det er sjelden du har tid, eller for den saks skyld, orker å nære denne siden. Ofte er det så mye annet som står på agendaen.

Skorpionen 23/10-21/11

Lørdagen handler om å skape harmoni og oppnå balanse rundt deg. Du har ofte mye lidenskap og er veldig ildfull i dine meninger, noe som gjør at du sjelden prioriterer nettopp harmonien og roen i ditt liv. I dag er en dag der du trenger å finne den balansen for å ha det bra.

Skytten 22/11-21/12

I dag har du mye planlagt, og mange av prosjektene du setter i gang med er ting du må gjøre, snarere enn ting du synes er gøy. Dette bidrar til at du stresser fordi du føler at du ikke rekker alt. Ting som er kjedelige tar alltid lengre tid å gjøre enn ting som er morsomme.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en intens lørdag der du skal rekke mye, og du har ikke helt så mye energi som du skulle ønske. Siden Steinbukken er et jordtegn, kjemper du deg gjennom dagen på ren stahet. På kvelden avlyser du eventuelle aktiviteter.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag er det en fin dag for en herlig langtur sammen med noen du er glad i. Det blir en virkelig deilig dag med passe mye aktivitet kombinert med hvile, god mat og det å bare være sammen. I dag får du gledelige nyheter fra en venn.

Fiskene 19/2-20/3

Lørdagen blir en skikkelig familiedag der du fokuserer på å være sammen og ha det hyggelig. Jo større familie, jo gladere Fisk, men det går like bra med en enkelt slektning om alle andre er opptatt, hovedsaken er at du har noen å skjemme bort, eller bli bortskjemt av.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS