horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 11. november

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Etter en uke full av kompromisser og samarbeid, vil du ha en dag der du kan bestemme over tiden din helt selv. I dag kan du tenke egoistisk, men av og til er det bra å tenke på seg selv, for det får deg til å føle deg bra, og da blir du mer empatisk mot andre.

Tyren 20/4-20/5 

På lørdagen har du ikke så mye planlagt, men det er bra fordi det er noen ting du må ta igjen hjemme. Det kan være ting knyttet til husholdningen eller en hobby. Dagen blir rolig og deilig; du sørger for å blande aktivitet med mye hvile.

Tvillingene 21/5-20/6 

Det flommer av kreativitet og lidenskap gjennom stjernetegnet ditt denne dagen. Du skaper gjerne med hendene eller synger og lager mat. Det viktigste for deg er å ikke bli sittende foran TV-en eller gjøre noe som virker monotont og kjedelig. Denne dagen handler om deg og din skaperevne.

Krepsen 21/6-22/7 

Denne dagen viet du til noe du brenner for. Det kan være trening, idrett eller kanskje en hobby. Dagen ser ut til å kretse rundt kreativitet og skapelse på en eller annen måte. I dag får du muligheten til å møte en person som ofte er opptatt, men som du savner mye.

Løven 23/7-22/8 

På lørdagen er du ute så mye som mulig, spesielt hvis solen titter frem. Du trenger lyset for å føle deg bra. Løver er veldig avhengige av solenergi, og denne mørke årstiden tærer på deg. Om kvelden gjør du gjerne noe morsomt og annerledes. Det blir en aktiv kveld.

Jomfruen 23/8-22/9 

Lørdagen tilbringer du gjerne med en eller flere venner. Å slippe å være på arbeidsplassen din og å være sammen med mennesker som ikke har med jobben å gjøre, blir veldig energigivende for deg. Kvelden handler om å ta initiativ til en uvanlig aktivitet.

Vekten 23/9-22/10 

På lørdagen møter du mange nye og hyggelige mennesker. Du blir sjelden sjenert, men i dag kan du bli litt satt ut når du innser hvilke beundringsverdige og relativt mektige personer du har støtt på. Vær modig og vis din sjarmende side; du har ingenting å skamme deg over.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag er du rastløs, og du kjenner i hele kroppen at du vil være aktiv. Du har en venn som ikke liker å bevege seg like mye som deg, og du må bruke både overtalelsesevnen din og sjarmen din for å lokke med hen utenfor døren.

Skytten 22/11-21/12 

Det har vært en tøff uke, og i dag føler du dypt inne i sjelen at du trenger å hvile ut. Hvis du har mulighet, setter du ikke foten utenfor døren, men krøller deg opp i sofaen med en god bok eller en spennende film. Dette er en dag for deg der det ikke er noen krav.

Steinbukken 22/12-19/1 

Lørdagen handler om å være sammen med familien, men kvelden kan by på litt spontan fest eller kanskje en kveld ute med vennene dine. Det er sjelden du er så impulsiv, men du har fortalt deg selv at du vil leve litt mer i øyeblikket, og dette er et første skritt i den retningen.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag fikser du mye hjemme. Det kan være et renoveringsprosjekt eller noe annet som tar opp tiden din. Du synes det er deilig at det skjer ting, selv om det kanskje ikke er den morsomste dagen. På kvelden er du veldig fornøyd med din egen innsats.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag har du muligheten til å treffe en venn som du ikke har sett på veldig lenge. Livene deres er vanligvis ikke kompatible, så når dere prøver å avtale å møtes, faller det fra hverandre fordi en av dere må avlyse. I dag ser det imidlertid ut til at alt fungerer, så nyt praten og tiden med vennen din.

Powered by Labrador CMS