horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 11. mai

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Lørdagen blir herlig og handler om å gjøre ting sammen med venner eller familie. Det blir en passe aktiv dag der du blander morsomme aktiviteter med lange stunder av skravling, god mat og latter. Du nyter virkelig, spesielt hvis du er fri og slipper å tenke på jobben.

Tyren 20/4-20/5 

På lørdagen får du sjansen til å sove ut skikkelig. Det blir en rolig dag der du kan gjøre litt hva du vil. All friheten er nesten merkelig, og det er en risiko for at du blir litt handlingslammet. Ellers er dette en god dag å uttrykke din kunstneriske side. Også i dag følger du med på idrett, og i dag er det ekstra spennende og morsomt.

Tvillingene 21/5-20/6 

Noen ganger kan det være vanskelig for deg å åpne deg, spesielt mot personer du ikke kjenner. Du er glad og utadvendt, men du holder dine ekte følelser for deg selv. Dagen handler om å våge å være deg selv uten begrensninger, noe som både er morsomt og litt skremmende å gjøre.

Krepsen 21/6-22/7 

Du vil utvikle deg innen en ny hobby. Lørdagen blir interessant og lærerik. Vær åpen for nye læringsmetoder, det er så lett å gjøre ting på samme måte som alltid, men i dag har du en ny, inspirerende lærer som kan få deg til å tenke annerledes.

Løven 23/7-22/8 

Også lørdagen handler om utendørsaktiviteter, men i dag er det mer fokus på å være fysisk aktiv enn på dine forskjellige prosjekter. Det blir en morsom dag som byr både på latter og noen tårer av frustrasjon. Du blir alltid sint når du ikke lykkes med det du har satt deg fore.

Jomfruen 23/8-22/9 

Lørdagen handler om å ta det med ro og la både kroppen og sjelen få en etterlengtet pause. Selv om du ikke tilbringer dagen i sengen med film og godteri, senker du tempoet betydelig i hver aktivitet. Kanskje tar du en stillestående tur eller tar en kaffe med en venn.

Vekten 23/9-22/10 

I dag tester du grenser, både fysiske og mentale. Du vil gjerne tørre litt mer, og da trengs både vilje og mot. I løpet av lørdagen kommer det inn en innflytelse som gir deg begge deler, du føler deg sterkere og mer trygg på å prøve nye ting. Kvelden handler om familien og en hemmelighet.

Skorpionen 23/10-21/11 

Denne dagen fokuserer mye på økonomi og penger. Du vil gjøre en større investering eller planlegger en lengre reise. For å ha råd til å realisere dine drømmer, trenger du penger som du ikke har for øyeblikket. Lørdagen dreier seg om å finne en måte å øke inntekten din på.

Skytten 22/11-21/12 

Du ser ut til å omgi deg med mange nære og kjære i dag. Det kan være en stor familie eller slektninger, men det kan også dreie seg om nære venner. Dagen blir koselig og passe aktiv. Selv om det ikke skjer så mye, bidrar den intense sosiale kontakten til at du er utslitt på kvelden.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag kan det oppstå en interessekonflikt når du presenterer en idé du har. Du vet at du er kontroversiell og at du faktisk kan sette en venn i en tøff situasjon, men samtidig mener du at det er opp til den beste å vinne. Du synes ikke noen bør gi opp drømmen din bare for å være snill.

Vattumannen 20/1-18/2 

På lørdagen er det familiemoro som gjelder. Selv om deler av dagen innebærer en reise, blir resten av lørdagen veldig hyggelig og sosial. Kvelden handler om god mat, litt ekstra luksus og å diskutere fremtidsplaner med dine nære og kjære. Det er også en del spenning denne dagen.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag får du sjansen til å prøve noe nytt. Det kan være en fysisk aktivitet som sport, noe mer eventyrlystent, eller bare noe kulturelt. Du bør ha et åpent sinn for å få mest mulig ut av dagen. Hvis du er med, kan det bli en virkelig morsom opplevelse.

Powered by Labrador CMS