horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 10. juni

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Uansett om du jobber eller har fri, handler dagen om å kunne fungere i en gruppe og samarbeide. Det blir en interessant dag der du får lære deg å både gi og ta i ulike sammenhenger. Væren liker vanligvis ikke å føye seg etter andre, men du gjør det for gruppens beste.

Tyren 20/4-20/5

I dag vil du gjerne ha det fint rundt deg. Du pynter hjemmet for å skape en koselig følelse. Det blir en rolig dag der du unngår krav og stress. Ettermiddagen passer bra til trening eller en hobby. Kvelden byr på god mat og hyggelig selskap.

Tvillingene 21/5-20/6

På lørdagen stilles det ganske høye krav til at du skal prestere. Det kan være innen sport eller en hobby. Disse kravene gjør at denne dagen til tider kan oppleves som tøff og krevende. I dag benytter du anledningen til å diskutere visse ideer med en venn eller partner.

Krepsen 21/6-22/7

Det er et nytt bekjentskap i livet ditt, og du vil veldig gjerne at vedkommende skal like og respektere deg. I dag har du muligheten til å imponere vedkommende. Dere bruker dagen på noe du er litt ekspert på, og du kan virkelig skinne med kunnskapene dine.

Løven 23/7-22/8

Det har vært en intens uke selv om den har vært kortere enn vanlig, og nå prøver du å finne en måte å flykte fra hverdagen og stresset for en stund. Det kan innebære en dag i skogen eller på landet med så få mennesker som mulig, bare dine nærmeste.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag avslører du en venn i å lyve. Du har lenge mistenkt at vedkommende liker å tøye sannheten litt ekstra, men du har valgt å ignorere det på grunn av vennskapet deres. I dag er det ikke bare en skjønnmaling av sannheten, men en ren løgn, og det kan du ikke tolerere.

Vekten 23/9-22/10

I dag vil du bare komme deg bort fra drama og stress som utgjør hverdagen din, og da er det bare familien som gjelder. Du vil gjerne være hjemme med dine nærmeste hele lørdagen, med mindre familien din ønsker noe annet. For deg spiller dagens aktiviteter mindre rolle, det er hvem du deler dem med som er viktig.

Skorpionen 23/10-21/11

Du får et fristende tilbud i dag, og risikoen er stor for at du takker ja uten engang å tenke på det. Hvis du tar et dypt pust, stopper opp og tenker etter, vil du innse at beslutningen din påvirker flere enn bare deg selv. Det betyr ikke at du skal si nei, bare at du skal tenke litt til.

Skytten 22/11-21/12

Lørdagen handler om familien og dine nærmeste. Det blir en avslappende dag der du kan slappe av og være deg selv uten å føle at du må være på vakt. Vanligvis opprettholder Skytten en munter fasade uansett hvordan hen har det, men med familien kan du bare være deg selv.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag feirer du en venn eller slektning. Det kan være en bursdag, et bryllup, en eksamen eller noe annet festlig. Du har anstrengt deg både med gave og annet for å gjøre vennen din glad. Det blir en vellykket dag og enda bedre kveld.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag er du i humør for shopping. Hovedsakelig ønsker du å finne noe fint til deg selv, men du kan også tenke deg å overraske en partner eller familiemedlem med noe fint. Dagen handler om unike kjøp og å tenke både praktisk og økonomisk.

Fiskene 19/2-20/3

Denne dagen handler om vennskap, personlige utfordringer og bare å ha det gøy og glemme hverdagen en stund. Det blir en dag der du lærer nye ting, og du synes det er veldig gøy. Du er ganske lite opptatt av prestisje når det gjelder konkurranser av forskjellige slag.

Powered by Labrador CMS