horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 1. juni

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Lørdagen ser ut til å bli en fysisk aktiv dag hvor du holder deg i gang, gjerne utendørs. Du fremviser din mer eventyrlystne side og tester gjerne grensene for hvor mye du tør eller orker. Det blir en morsom, men krevende dag. Kvelden handler først og fremst om nære og kjære og å tilbringe tid sammen.

Tyren 20/4-20/5 

I dag prøver du å skape strukturer og få ting til å fungere praktisk. Det blir en bra dag hvor mange puslespillbiter faller på plass. Du prøver aktivt å skape en følelse i alt du gjør, slik at det ikke blir for mye rutine, men også rom for din kreativitet.

Tvillingene 21/5-20/6 

Denne dagen handler først og fremst om å tilbringe tid med mennesker som står deg nær, det kan være familie, venner eller din partner. Det blir en dag som gir deg masse herlig energi å ta med deg inn i neste uke. Du trenger denne typen pause for å kunne lade batteriene.

Krepsen 21/6-22/7 

Etter å ha ledet og fordelt en hel del arbeid på jobben den siste uken, har du fått blod på tann. Plutselig er du mye mer ivrig etter å ta initiativ og være den som driver på, også privat. I dag er du den som både tar initiativ til aktiviteter og den som leder dem. Kvelden handler om å skape sommerstemning.

Løven 23/7-22/8 

Hele lørdagen dreier seg om kveldens aktiviteter snarere enn dagens. Du er kanskje invitert på fest, har en date eller en hyggelig middag å gå til. Uansett planer vil du at det skal gnistre av deg, og det tar tid å få til. Det blir hjemme-spa og mye kos. Kvelden blir herlig.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du har en nær venn eller slektning som har vært borte en stund, men i dag er hen hjemme igjen, og du synes det skal bli veldig gøy å treffe hen igjen. Lørdagen handler i stor grad om dere to og om å ta igjen tapt tid. Kvelden blir underholdende.

Vekten 23/9-22/10 

Vi har alle den vennen som ofte havner i trøbbel, og i dag støtter du hen når hen får problemer. Du er veldig lojal på den måten at du alltid er til stede når du trengs. Kvelden handler om venner og om å omgi seg med mange mennesker du er glad i.

Skorpionen 23/10-21/11 

Det er noen nærstående som klarer å trigge deg til vanvidd. Hen elsker å provosere deg og vet akkurat hvilke knapper hen skal trykke på. I dag viser du din skuffelse veldig åpent, og det gjør at hen blir ekstra ertende. Kvelden byr på en morsom utfordring.

Skytten 22/11-21/12 

I dag sier du ja til en aktivitet du egentlig burde si nei til. Du har altfor mange jern i ilden akkurat nå, og det er en risiko for at du ikke rekker alt, spesielt når du er så impulsiv. Kvelden blir morsom og aktiv. Du holder deg i gang, og det føles bra for kroppen.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag får du sjansen til å være ekstra kreativ. Selv om du kan synes det er skremmende med så løse tøyler, vil du sette mer og mer pris på det etter hvert som dagen går. Steinbukken er flink til å handle selvstendig bare du får tilliten til å gjøre det.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du er veldig flink til å starte ting som du deretter ikke fullfører. Denne lørdagen har du viet til å bli ferdig med en masse prosjekter, og det vil gå bra så lenge du holder deg til en plan. Det er når du begynner å gå utenfor rammene at du kan få problemer.

Fiskene 19/2-20/3 

Etter en lang uke venter en herlig fridag uten forpliktelser. Du nyter virkelig å bare være sammen med mennesker du liker. Denne dagen kan by på nye omgivelser og masse god mat. På kvelden vil du gjerne høre nyheter om en venn.

Powered by Labrador CMS