horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 1. juli

Slik blir din lørdag!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne lørdagen henger du gjerne med venner. Du er kanskje på ferie eller så har du bare fri, men stemningen gjennom hele dagen oser av sommer og glede. Som singel er du veldig mottakelig for å møte nye mennesker. Du er sjarmøren selv og blir fort festens midtpunkt.

Tyren 20/4-20/5

Dagen i dag blir brukt på et felles prosjekt av noe slag. Prosjektet er nesten ferdig, det er bare et par få ting å ta tak i – og da begynner morroa! Dagen blir koselig og familiekjær. Kvelden handler om en felles drøm du deler med noen...  

Tvillingene 21/5-20/6 

Lørdagen blir en rolig og koselig dag hvor du gjerne hviler og nyter friheten. Etter en deilig dag i går føler du at du ikke helt orker alle de krevende aktivitetene. I dag skjemmer du bort deg selv med noe du har ønsket deg lenge.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er det mye økonomi og tanker om en fremtidig investering som gjelder. Du ønsker å sette opp en spareplan, men da trenger du litt hjelp fra noen som er mer kjent med akkurat denne typen investeringer. Her er det viktig å skynde seg sakte, ikke forhast deg med noen avgjørelse.

Løven 23/7-22/8

I dag kommer energier inn i tegnet ditt, som stimulerer fantasien din og gjør deg eventyrlysten. Det blir en morsom dag hvor du gjerne utfordrer deg selv fysisk. Denne dagen handler i stor grad om venner og hvordan man kan oppmuntre hverandre til å prøve nye ting.

Jomfruen 23/8-22/9

Det ser ut til at du oppholder deg i et litt mer landlig og idyllisk miljø denne lørdagen. Jomfruen kan være et ekte naturmenneske når den får muligheten og i dag går du gjerne ut og leter etter sopp, plukker blomster eller organiserer en piknik i friluft.

Vekten 23/9-22/10

I dag føler du deg veldig glad. Det er noe nesten rampete og litt uventet over tegnet ditt i dag. Du kommer gjerne med små vitser og liker å spøke med de rundt deg. Husk bare at noen mennesker er mer følsomme enn andre, og at humor kan være veldig personlig.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag henger du med venner og nyter livet. Det blir en herlig dag hvor du virkelig får slappet av og har det bra. Dagen handler om vennskap og å ta vare på hverandre. Kvelden kan by på god mat og et uventet besøk.

Skytten 22/11-21/12

I dag prøver du å aktivisere de rundt, uten at du helt lykkes... Ikke alle har samme entusiasme for trening som deg. I løpet av dagen vil du møte en person som gir deg verdifulle råd. Hennes livserfaring og visdom vil imponere deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne lørdagen vil du gjerne møte venner og være sosial. Er du en byrotte kan det bli en hel dag i både butikker og parker. Som naturmenneske trekkes du mer mot skog og mark. Kvelden byr på fest og nye miljøer. Det blir en morsom, lang og innholdsrik kveld.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne lørdag jobber du med et prosjekt utenfor hjemmet. Dette har tatt både tatt mer tid og penger enn du først hadde trodd. Selv om du er fornøyd med resultatene du så sakte ser, føler du på en frustrasjon over at ting går så sakte.

Fiskene 19/2-20/3

I dag oppholder du deg helst ute, så lenge været tillater det. Du har et prosjekt du startet for flere år siden, men det er først nå du begynner å se resultatene av alt arbeidet du har lagt ned. Du elsker å kunne være kreativ utendørs.

Powered by Labrador CMS