Min jul - Hedda Skoug

ELLE-blogger Hedda Skoug har feiret jul i Cannes i år. Se bilder fra hennes julefeiring her.

Publisert Sist oppdatert

Hva betyr julen for deg?

For meg betyr det rett og slett kjærlighet, kos og ro. Kvalitetstid med familie og venner er essensielt!

Hvordan feiret du jul i år?

I år er året hvor mine to eldste barn er hos pappaen sin. Vi har annethvert år. Derfor dro kjæresten min og jeg bort. Det er vondt nok å ikke feire jul med de jeg elsker aller mest, men å feire som normalt hjemme blir på en måte bare verre, for da kjenner jeg sånn på hva som mangler. Derfor reiser vi annet hvert år. Sist var det New York, i år er det Cannes.

Fortell om din julaften:

På julaften var det først en deilig spasertur i Cannes, etterfulgt av utelunsj i solen med østers og champagne. Så hadde vi gaver og aperitiff på rommet, før vi spiste en 7 retters middag på Carlton Hotel. Julestemning til tusen, med julemusikk, juletre og vakkert pyntet hotell. Julemorgen var tradisjonell med filmer i sengen og stor frokost. Resten av dagen gikk til lunsj på stranden hvor vi bl.a fikk servert varm rødvin med kanel og appelsin.

Hva fikk du av julenissen?

Sexy undertøy med fransk åpning..(!)

Hva er dine familietradisjoner?

Det begynner lille julaften hvor alle samles hos mamma og pappa med grøt med mandel og grevinnen og hovmesteren. Julaften er alltid ribbe og gaver herfra til månen. Masse barn og superkos stemning. 1.juledag er det brunch hele dagen hvor høydepunktet for min del er pappas hjemmelagde gravlaks og sild.

Hva er ditt beste juleminne?

Haha, det året hvor jeg fikk Den lille Havfruen på VHS. LOL!!!

Hva hadde du på deg på julaften?

Jeg hadde kjøpt meg nye fantastiske sko på favorittbutikken i Cannes for anledningen og kombinerte de med et skinnende kakifarget plisséskjørt og hvit bluse med rysjer.

Hvordan ser resten av julen ut?

Når uken i Cannes er over, reiser vi rett til fjells, nærmere bestemt Hemsedal for å feire nyttår og stå på ski. Kjæresten min er fra Hemsedal så der har vi masse venner og familie som venter.

Powered by Labrador CMS