Dagens horoskop torsdag 20. oktober

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har så mye å gjøre i dag at du knapt rekker å tenke, men allikevel blir det en bra og kreativ torsdag. Mye av dagen handler om et spesielt prosjekt som ligger deg varmt til hjertet. Kvelden handler om å være på alerten.

Tyren 20/4-20/5

Du er staheten sjæl og det er du fullt klar over, det kan være en negativ ting men akkurat i dag får staheten til deg å fortsette lenge etter at alle andre har gitt opp, og det er takket være den at du lykkes til slutt. Følelsen av å beseire et hinder som har vært der lenge, er helt ubeskrivelig.

Tvillingene 21/5-20/6

Du ser att du kommer til å få knapt med tid idag, men du har ikke energi til å øke tempoet. Du er helt utslitt og har helt mistet interessen for jobb. Hva denne sløvheten kommer av er vanskelig å si, men det handler nok mer om årstiden enn om deg selv.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er du forberedt på å forsvare dine meninger og det kan lede til en krangel mellom deg og et familiemedlem. Dere ser ikke ting på samme måte, uansett om det gjelder jobb eller privatliv. Du synes denne personen er kjedelig og denne personen synes du ofte er uansvarlig.

Løven 23/7-22/8

I dag velger du å senke tempoet noe. Det har vært full fart hele uka og det føles både mentalt og i hele kroppen. Selv om du er produktiv på jobb, så er du mer nøye med å spise lunsj og sørge å ta pauser me jevne mellomrom. Du lytter til kroppen din.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag havner du i diskusjoner med alle mulige folk. Du liker å kaste rundt deg meg ord og du kaster ut en og annen kontroversiell mening bare for å vekke noen følelser. Denne oppførselen er ganske ulik deg, men du liker å være litt vill.

Vekten 23/9-22/10

Dagen går veldig sakte. Kanskje har planlagt en hyggelig aktivitet på kvelden og veien dit føles veldig lang. Prøv å fokusere på nåtiden i stedet for å se på klokken hele tiden. Kvelden blir akkurat slik du forestilte deg at den skulle være.

Skorpionen 23/10-21/11

Du får et spørsmål du ikke klarer å svare på, og det tar deg til helt på senga. Dette bør være et område du kjenner ut og inn, så du føler deg naken når du står der uten svar. Se på dette som en god mulighet for deg til å lære noe nytt.

Skytten 22/11-21/12

Du lytter litt for mye til gode råd akkurat nå og det kan bidra til at du blir forvirret og ikke klarer å bestemme deg for hvilken vei du skal gå. Lytt til magefølelsen din i stedet, den guider deg vanligvis i riktig retning. Kvelden blir intens, men morsom.

Steinbukken 22/12-19/1

Du tar noen sjanser i dag og det er bra at du tør å teste dine grenser og kunnskap. Det er en iver og en vilje til å forbedre i tegnet ditt, og intensjonene dine begynner endelig å gi resultater. Kvelden blir hyggelig og sosial.

Vannmannen 20/1-18/2

Du ser ingen mulighet for å trekke deg tilbake fra noe du har lovet å gjøre, men du innser hvor fryktelig tidkrevende og unødvendig dette prosjektet er. Noen ganger må du bare bite i det sure eplet. I dag lengter du litt ekstra etter familien din.

Fiskene 19/2-20/3

Du har mange planer og det er ikke sikkert du klarer å gjennomføre alle i dag. Prøv å prioritere det viktigste, ellers kommer du sannsynligvis til å slurve for å hente deg igjen, og da blir det ikke bra. I løpet av ettermiddagen får du høre morsomme nyheter.

Powered by Labrador CMS