Dagens horoskop onsdag 26. oktober

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Onsdagen føles veldig befriende, på en måte du ikke har opplevd på lenge. Du kan la ideene dine vokse og ta form, vel vitende om at sjefen din har full tillit til din kompetanse. Kvelden blir annerledes, morsom og utfordrende på en og samme tid.

Tyren 20/4-20/5

Du gjør det lille ekstra i dag, uten at noen ber deg om det. For deg er det viktig at familien din har det bra, selv om du må ofre noen av dine egne interesser. Kvelden handler om gode nyheter, om en reise og om å bare ha det hyggelig sammen.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er gode sjanser for å gjøre noe ekstra ut av denne helt vanlige onsdagen. Akkurat nå har du både tid og penger til å skjemme deg selv bort litt. Unn deg noe fint og gjerne noe du egentlig ikke trenger, det blir gøyest på den måten.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av onsdagen prøver du å finne en måte å formidle det du føler på, uten å gi for mye av deg selv. Du føler deg sårbar akkurat nå og derfor er alle forhold der følelsene dine er sterke, vanskelige. Du må utfordre deg selv til å ikke trekke deg unna når du er usikker.

Løven 23/7-22/8

I dag tester du ut en helt ny greie og det kan være både nøkkelen til suksess og årsaken til mange problemer. Det du bør ta med deg fra denne dagen er at det er selve plattformen som danner grunnlaget for suksess. Man må gjøre feil for å finne frem til det rette.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag er du lei av folk som bare leker seg igjennom livet. Du jobber hardt for dine suksesser og er en person som har både viljen og pågangsmotet til å lykkes, men du setter lite pris på folk rundt deg som aldri trenger anstrenge seg.

Vekten 23/9-22/10

Denne onsdag oppdager du en løgn som en venn har kommet med. Det er absolutt en hvit løgn og en ganske så forståelig en, men denne løgnen vil fortsatt forårsake en rift i forholdet ditt. Du hater at du ikke kan stole hundre prosent på vennen din. Du ønsker fullstendig ærlighet.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag tenker du mye på en kollega som både irriterer og fascinerer deg på en og samme tid. Dette er en person du både avskyr og elsker. Kanskje du bør ta deg tid og analysere følelsene dine litt dypere.

Skytten 22/11-21/12

I dag tar du deg tid til å lytte og ta inn informasjon fra ulike kilder. Du vet at dine egne prestasjoner vil forbedres hvis du lærer av andres feil, og ikke gjør de samme feilene som de gjorde. Litt sladder om en venn får deg til å spisse ørene litt ekstra.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne onsdagen handler om å ikke tenke så mye, og å bare gjøre. Hvis du begynner å gruble, vil det skape tvil i deg selv og det er gjennom den tvilen du blir usikker på din egen kapasitet. Du kan, du vil og du kommer til å lykkes.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er mye å tenke på både når det kommer til jobb, reise og familie akkurat nå. Du har vært mye mer borte fra dine kjære i år enn vanlig og det er både morsomt, berikende og vanskelig på en og samme tid. Spørsmålet er om du vil fortsette på denne måten.

Fiskene 19/2-20/3

Du er lei av alle ubesvarte spørsmål akkurat nå. Det du vil vite er hvorfor og hva du kan gjøre med situasjonen. Noen ganger er svarene hverken enkle eller greie, og dette er et problem som kommer til å ta tid å løse. Vær tålmodig, det lønner seg.

Powered by Labrador CMS