Dagens horoskop fredag 29. juli

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det finnes mye som er positivt i dag. Du er i et strålende humør, du møter noen du liker godt og det er fredag. Kvelden ser ut til å by på både romantikk og forelskelse.

Tyren 20/4-20/5

Du elsker fredager, med en selvsikkerhet som ikke finnes i andre tegn. Du elsker festfølelsen denne dagen gir deg. Har du i tillegg fri i helgen, blir dette en ekstra bra dag. Kvelden byr på god mat, vennskap og sladder.

Tvillingene 21/5-20/6

Du blir i skikkelig dårlig humør av å omgås med en person som hele tiden skal påpeke det åpenbare. Denne personen har ingen som helst forståelse for hva som er rett og galt. Det positive er at du får sjansen til å ta igjen med samme mynt og Tvillingen kan være ganske så hevnlysten.

Krepsen 21/6-22/7

I dag prøver du å sette deg inn i din venns dilemma. Men hvor mye du enn vrir og vender på dette problemet, klarer du ikke se annet enn at din venn overdriver en smule. Sett fra ditt perspektiv, virker det som din venn kun har positive valgmuligheter å velge mellom.

Løven 23/7-22/8

Du tuller mye med en kjær venn i dag, men det er ikke sikkert denne personen helt forstår hva du gjør. Denne personen er inne i en periode hvor hen tar alt på blodig alvor og det kan skape en del misforståelser mellom dere. Prøv å holde igjen.

Jomfruen 23/8-22/9

Du blir faktiskt mer motivert av motgang enn medgang, noe du får kjenne på i dag. Det ser ut til at du har hatt en del arbeidsrelaterte problemer den siste tiden og du tenker ikke gi deg innen du har kommet opp med en bra løsning. Det blir en rolig kveld.

Vekten 23/9-22/10

Du har en tendens til å få mennesker til å føle seg bra og derfor flokkes både venner, bekjente og ukjente rundt deg. Du liker å være populær, men iblant har du behov for å få være i fred også, og det blir ofte vanskelig når du er så godt likt. Vær tydelig med dine behov for litt alene tid.

Skorpionen 23/10-21/11

Du prøver å snakke om følelsene og tankene dine i dag, men det er vanskelig for deg. Du klarer ikke helt sette ord på hva du føler. Men som flaks er, kjenner familien og vennene dine deg så godt at de klarer å lese deg mellom linjene.

Skytten 22/11-21/12

Det er mye støy rundt deg, noe som gjør det vanskelig for deg å fokusere tankene mot det som er viktig. Du hadde hatt behov for litt stillhet og ro, men for å finne den roen du trenger, må du ha litt mer enn et par timer alene. Du har virkelig behov for å tenke.

Steinbukken 22/12-19/1

Fredagen blir avgjørende på mange måter, men du takler både dine egne og andres krav på en galant måte. Du innser at du er i bedre form, både fysisk og psykisk, enn du har vært på lenge. Nå er det på tide å skape sin egen framgang. Motivasjonen finnes der.

Vannmannen 20/1-18/2

Du fisker etter informasjon i dag, men det du leter etter, sitter langt inne hos den det gjelder. Det handler til en viss grad om konkurranse, men også om å ikke ville dele av seg med sin kompetanse. Dette er mennesker som ser på kunnskap som makt.

Fiskene 19/2-20/3

Du prøver å utfordre deg selv både privat og på jobb, men det er litt vanskelig å finne motivasjon akkurat nå. Det handler delvis om at du er litt lei etter en tøff vår og sommer, men også om at du står ovenfor et valg som påvirker fremtiden.

Powered by Labrador CMS