Dagens Horoskop: Torsdag 28. Januar

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag irriterer du deg over at du endre så mange av planene dine. Akkurat nå har du hverken tålmodighet eller forståelse for at alt må være så begrenset. Du er en person som har vanskeligheter med alle type restriksjoner, og det får du kjenne på i dag.

Tyren 20/4-20/5

Du føler at sjefen din er overalt for tiden, og det gjør deg litt koko. Heldigvis holder denne personen seg litt unna i dag. Det kan hende at han/hun er syk, borte, eller bare har andre planer. Du setter pris på å fokusere på jobben, uten at noen henger over deg.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne dagen blir litt annerledes. Du må tenke nytt, og det er bra for deg. Du får øve deg på å være fleksibel, og kaste deg rundt på kort varsel. Du får også høre et morsomt rykte. Dersom dette stemmer, er det bedre tider i vente.

Krepsen 21/6-22/7

I dag blir du uvenn med et familiemedlem. Denne personen vil deg vel, men har samtidig en tendens til å blande seg inn i altfor mange ting. Du vil ha litt privatliv, men det er vanskelig når denne personen ikke kan la være å snoke. Du burde sette tydelige grenser for han/henne.

Løven 23/7-22/8

I dag går det unna. Denne uken har tidvis gått tregt, men i dag har du masse energi og vilje. En sjef gir deg et vanskelig oppdrag, men i dag briljerer du, også med dette. Kvelden handler om å lytte.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har lite å gjøre på formiddagen, men ettermiddagen blir derimot veldig travel. Denne skjevfordelingen av arbeid skyldes at du venter på et brev, en beskjed eller et arbeidsverktøy før du kan begynne. Kvelden byr på en overraskelse.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å være modig og forsiktig på samme tid. Du liker vanligvis ikke å ta en risk, men akkurat i dag kan det lønne seg. En kollega kommer med et godt tips om hvordan du kan spare tid. Kvelden blir ganske stressende.

Skorpionen 23/10-21-11

Du prøver å komme til enighet med en person som er ganske firkantet, og umulig å sjarmere. Du pleier sjelden å ha problemer med dine kolleger, men akkurat denne personen krever at du er ganske diplomatisk.

Skytten 22/11-21/12

Uansett hvor hardt du prøver, blir ingenting helt som det skal i dag. Det handler mest om dårlig timing, og at du ikke har helt oversikt. Dersom du lytter til din kollega kan du få et råd som gjør at du unngår de verste fallgruvene.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen blir bedre enn uken så langt. Det kan virke som du har vært litt ute av form de siste dagene, men nå kommer kraften og viljen tilbake. Kvelden byr på underholdning. En venn tar kontakt med morsomme og overraskende nyheter.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag sier det stopp. Du har fått nok av en kollega som hele tiden går litt over grensen. Du har flere ganger prøvd å sette grenser, men denne personen viser lite hensyn til dette. Kvelden blir veldig aktiv.

Fiskene 19/2-20/3

Du har vanskeligheter med å si nei til en person som ber deg om en tjeneste, men du synes faktisk at denne personen går for langt. Du stiller vanligvis alltid opp, men da forventer du deg det samme tilbake, og denne personen har flere ganger bevist at han/hun ikke prioriterer å hjelpe deg.

Powered by Labrador CMS