Dagens Horoskop: Torsdag 14. Januar

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

Du prøver å ta igjen noe du glemte bort tidligere denne uken. Det kan resultere i at du stresser litt i dag. I løpet av ettermiddagen treffer du en ny kollega. Dette er en person du kommer til å jobbe masse med framover.

Tyren 20/4 - 20/5

Du er trøtt i dag. Det ble en sen kveld i går, og nå har du problemer med å fokusere på dagens oppgaver. Kvelden handler om å lytte til et familiemedlem som ønsker å dele en idé.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Du er trøtt og umotivert i dag, men det tar seg opp etter lunsj. En kollega inspirerer deg, og får fram entusiasten i deg. Kvelden handler om å være utendørs, og kanskje trene litt.

Krepsen 21/6 - 22/7

Du har vanskeligheter med å konsentrere deg på jobben, fordi det er for mye på privaten som opptar deg. Akkurat nå handler mye i livet ditt om kjærlighet, følelser, og dersom du er singel har du et sterkt ønske om å finne noen å dele hverdagen med.

Løven 23/7 - 22/8

Du er lei av en person du oppfatter som klengete. Løven har vanskeligheter med partnere eller venner som ønsker å tilbringe hvert våkne sekund sammen. Du setter pris på frihet, og muligheten til å kunne gjøre ting hver for seg. Det er viktig at du setter ord på disse følelsene til din partner/venn.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Du er lei av at du ikke kan planlegge ting framover i tid. Det kan til og med hende at du, i et desperat øyeblikk, booker en reise for sommerferien, selv om du er usikker på om du faktisk kan dra. Kvelden handler om å være sammen med familien og de nærmeste.

Vekten 23/9 - 22/10

Akkurat nå leker du litt med skjebnen, og det kan enten lønne seg, eller resultere i en ren katastrofe. Det avhenger litt av din dagsform. For deg handler denne risken om en drømmejobb eller muligheten å få bestemme.

Skorpionen 23/10 - 21/11

I dag er du trøtt. Det ble en lang helg, og en enda lengre uke. Det du trenger er å komme deg litt bort, men akkurat nå er det vanskelig og nesten umulig å reise noe sted. Kvelden handler om å ha tålmodighet med en person som kan være ganske provoserende.

Skytten 22/11 - 21/12

Dagen handler om ting du skal gjøre, men også om oppgaver du allerede har utført. Det kan være at du får feedback på jobben, og det synes du kan være ganske vanskelig. Skytten har vanskeligheter med å ta kritikk, selv om det er berettiget.

Steinbukken 22/12 - 19/1

Det blir en ganske intensiv dag, der fokus ligger på en spesiell oppgave. Heldigvis er du uthvilt og hodet klart, noe som gjør det hele lettere. På kvelden får du høre et rykte som gjør inntrykk, men dette viser du ikke utad.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Du er lei av en person som alltid jobber mot deg når det gjelder å ta store valg. For deg handler det om at du trenger mennesker rundt deg som du kan stole på, og som støtter deg. Det du ikke trenger er kolleger som spenner bein på deg så fort sjansen byr seg.

Fiskene 19/2 - 20/3

Du er trøtt og irritert i dag. Det har vært mye rot mellom deg og din venn i den siste tiden, og du trenger litt avstand nå. Du trenger å omgås med venner dere ikke har felles.

Powered by Labrador CMS