Dagens horoskop: Onsdag 3. Februar

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen blir stressende. Kanskje handler det om at du nå må ta tak i noe du har skjøvet på altfor lenge. Ditt problem med denne oppgaven handler om at du ikke har hatt noen gode idéer, og derfor har det vært vanskelig å komme i gang.

Tyren 20/4-20/5

Du har dine rutiner, og holder deg til dem i dag. For Tyren er det viktig med fokus og tydelige rammer. Du jobber bedre når du vet hvor du er på vei. I dag er også en god dag for å begynne på årets nyttårsforsett.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen handler om høy moral, samtidig som at du ikke skal presse deg selv for hardt. Du pleier vanligvis å være den som kjører på uten stopp, eller den som kommer sist. Det er vanskelig for deg å finne en balanse som fungerer hele veien til mål.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes håp i ditt horoskop nå. Det er en optimisme som gjennomsyrer både helger og hverdager. Selv om du møter på problemer, så er ingenting umulig. Det handler først og fremst om at du har fått en ny, og sterkere selvfølelse den siste tiden.

Løven 23/7-22/8

I dag blir du sint på ekte. Det er sjelden du reagerer så sterkt som du gjør i dag. Det handler om et svik og en løgn som har kommet mellom venner. Dette er en konflikt som du har forutsett at ville komme.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en herlig og produktiv dag. Det er lenge siden du har hatt det så bra. Du nyter dagen , og ditt gode humør smitter over på alle rundt deg. En venn overrasker deg med et impulsivt initiativ.

Vekten 23/9-22/10

Du gjør ditt beste for ikke å bli irritert på en person som aldri lytter. Denne personen mener vel, men har en tendens til å gjøre som han/hun selv vil, uten å tenke lenger enn nesen rekker. I løpet av kvelden møter du noen som står deg nær. Dette gjør dagen bedre.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får sjansen til å bevise noe i dag. Du brenner virkelig for dette, så det betyr mye å få dele det. Det er sjelden man får kombinere sin interesse med jobben, men det får du muligheten til i dag.

Skytten 22/11-21/12

Det er lille lørdag, og du er i festhumør. Selv om ting ikke er som vanlig prøver du likevel å gjøre stas på hverdagen. Det kan være en middag med venner, en after work hjemme, eller en herlig tur som avsluttes med varm sjokolade og boller.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir bedre enn du hadde sett for deg. Du har en positiv innstilling til det meste akkurat nå, og derfor takler du både prøvelser og motgang betydlig bedre enn for et par måneder siden. I dag får du også igjen for alt du har lagt ned for å nå et personlig mål.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er litt trøtt i dag. Gårsdagen ble litt senere enn du hadde tenkt deg, men du er likevel i godt humør. I dag tar du tak i et prosjekt som vil pågå i lang tid. Du er god til å planlegge fremover, det er en av dine sterke sider.

Fiskene 19/2-20/3

I dag feirer du en spesiell person. Det kan være noen som fyller år, eller som fortjener å feires av en eller annen grunn. I løpet av ettermiddagen får du en overraskelse som gjør deg ekstra glad. Dette hadde du ikke forventet.

Powered by Labrador CMS