Dagens Horoskop: Mandag 18. Januar

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

Dagen blir kanskje ikke fullt så rolig som du håpet på. Du er trøtt etter helgens sene kvelder. Du vet at det er dumt å snu på døgnrytmen, men har en tendens til å glemme dette hver fredag.

Tyren 20/4 - 20/5

Du er ganske sliten denne mandagen. Selv om det nettopp var helg, er du ikke så uthvilt som du skulle ønske. Mye handler om at du ofte planlegger for mange aktiviteter i helgene. Til og med under de nåværende omstendighetene finner du måter å fylle kalenderen på, når du egentlig burde ta det med ro.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Det blir en interessant og utviklende dag, der både din fantasi og utholdenhet settes på prøve. Dersom du kommer deg gjennom dagen uten for mange kompromisser, vil du oppdage at dine anstrengelser lønner seg.

Krepsen 21/6 - 22/7

Du er lei av venner som stadig prøver å fortelle deg hvordan du burde leve livet ditt. De mener det vel, men det krenker likevel din integritet. I dag møter du en person som virkelig får deg til å tenke.

Løven 23/7 - 22/8

Det finnes vilje til å utvikles og komme deg videre i ditt horoskop. Du føler at du lenge har stått, og fortsatt står, stille og stamper. Det handler om alt fra jobb til private relasjoner. For å få til en forandring må du tørre å ta det første steget.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Uken starter bra. Du har masse energi og vilje til å ta tak i ting. Du får høre et rykte som både skremmer deg, og gjør deg optimistisk på samme tid. Dersom dette stemmer er det store forandringer på gang.

Vekten 23/9 - 22/10

Du har hatt mye å tenke på den siste tiden, og det har kanskje gjort deg litt fraværende. Dine venner må bare tåle at du er litt distré om dagen. Kvelden handler om å tilgi en gammel feil.

Skorpionen 23/10 - 21-11

Du har mye å tenke på i dag. Det meste har med jobben å gjøre. Det kan være en forandring i dine arbeidsoppgaver, et jobbtilbud eller noe lignende. Det er viktig at du tar dette på alvor.

Skytten 22/11 - 21/12

Dagen blir interessent og utviklende. Du har mye som skal gjøres i dag. Det er en person du gjerne vil møte, men han/hun har ikke tid til deg i dag, og det skuffer deg. Du er vant til å få det som du vil.

Steinbukken 22/12 - 19/1

Mandag markerer begynnelsen på dine daglige rutiner, og det er både anstrengende og godt på samme tid. Steinbukken trives med en tydelig timeplan, samtidig som det er mye å gjøre. Derfor kan dagen bli ganske intensiv.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Dagen handler om å forhandle, inngå kompromisser og vise for andre at du har masse å bidra med. Vannmannen vil ikke fremheve seg selv så ofte, men i dag er dagen for å gjøre det. Vis alle hvor kompetent du er.

Fiskene 19/2 - 20/3

Du får mange oppgaver på jobben i dag. Mange korte prosjekter, men noen kan muligens vare helt mot våren. Dette vil kreve en del planlegging, så her gjelder det å tenke framover.

Powered by Labrador CMS