Dagens Horoskop: Lørdag 23. Januar

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

Du tar en stor sjanse i dag som virkelig kan lønne seg på sikt, dersom du har is i magen. Du er vanligvis god til å tenke ut strategier, og i dag kommer denne egenskapen virkelig til nytte. Kvelden byr på varme og vennskap.

Tyren 20/4 - 20/5

I dag slapper du av. Du nyter tiden med familien, og tar det helt med ro. Dersom du må jobbe i dag, sørger du for å stresse så lite som mulig. Kvelden handler om små, enkle gleder som matlaging og tid med de nærmeste.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Denne dagen er et eneste stort spørsmålstegn. Det handler om en avgjørelse, som du er tvunget til å ta, men som du ikke kjenner deg klar for. Ettermiddagen byr på utendørsaktiviteter.

Krepsen 21/6 - 22/7

Det blir en morsom og fullbooket lørdag. Det eneste som kan være negativt er at du ikke får hvilt deg så mye som du hadde trengt i dag. På kvelden får du bekreftelse på et rykte.

Løven 23/7 - 22/8

Du holder en venn utenfor det som skjer for å beskytte deg selv. Tenk over at deres vennskap aldri vil bli sterkere dersom dere ikke kan være ærlige mot hverandre. Her finnes det to veier å gå: enten være åpen og ærlig, eller trekke deg unna før det blir mer komplisert.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Du tar tak i et prosjekt hjemme som du har vært ivrig på å få i gang. Det blir en herlig og produktiv dag, der du kjenner deg uvanlig harmonisk. I løpet av ettermiddagen sørger du for å være litt utendørs. Du har en nær relasjon til naturen, og alle problemer forsvinner når du er ute i frisk luft.

Vekten 23/9 - 22/10

Det finnes en del "men" rundt et prosjekt som du er i ferd med å starte opp. Det handler om at du må gå en ekstra runde, framfor å være impulsiv. Det er typisk for deg å følge hjertet, uten å tenke deg om først.

Skorpionen 23/10 - 21-11

Dagen handler om utendørsaktiviteter, vennskap og personlige utfordringer. Du tester egne grenser på ulike måter, og det er bra for deg. Den siste tiden har du prioritert sikkerhet og forsiktighet, først og fremst. Dette stemmer ikke helt overens med den du egentlig er.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en interessant dag. Du får det ikke som du vil, men oppdager at det du i utgangspunktet ikke ville gjøre, viser seg å være ganske gøy. Noen ganger lønner det seg å være litt fleksibel, og følge strømmen. Du får også høre noe som gjør opprørt.

Steinbukken 22/12 - 19/1

Det blir en harmonisk dag som handler om å ta vare på seg selv, og tilbringe tid med familien. Du nyter denne dagen til det fulle. Ettermiddagen handler om familieaktiviteter. Kvelden blir mer livlig enn du hadde tenkt deg.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Du har en del å gjøre i dag, derfor er det ekstra herlig når du blir ferdig med alt, og endelig kan koble av. Kvelden handler om got mat, å planlegge sommeren og være sammen.

Fiskene 19/2 - 20/3

Du må ikke gjøre det samme som dine venner. Det er helt greit å stå opp for seg selv, selv om det betyr at du må gå imot visse personer. I dag er dagen for å vise hvor sterk du kan være. Det handler om noe du virkelig tror på, og det skal du vise.

Powered by Labrador CMS