Dagens Horoskop: Fredag 15. Januar

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

I dag gjelder det å være forsiktig med hva du sier. Fornuften sier én ting, men hjertet sier noe helt annet. Noen ganger bør man lytte til magefølelsen, framfor å dømme basert på fakta. I dag bør du lytte til følelsene dine.

Tyren 20/4 - 20/5

Du er ganske trøtt i dag. Hva enn du forsøker, så sliter du med å finne energien til å gjøre det som kreves av deg. Kanskje bør du senke kravene noe. Gjør det du rekker, ingen kan be deg om mer. Ettermiddagen handler om en overraskende nyhet.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Det finnes masse energi i ditt stjernetegn i dag, som gjør denne dagen lekende lett. Den verste trøttheten er forbi, og du er ivrig etter å komme i gang igjen. Kvelden vil vise en forandring som vil påvirke deg på sikt.

Krepsen 21/6 - 22/7

Du er i et strålende humør i dag, og det smitter over på alle rundt deg. Ditt stjernetegn oser av både driv og vilje til å lykkes. Akkurat nå er du mer fokusert på karriere enn du har vært på lenge.

Løven 23/7 - 22/8

Dagen handler om å være modig og ærlig om dine følelser. Løven kan virke høy på pæra, men når det gjelder å prate om dypere ting trekker du deg heller unna, fordi du føler deg sårbar. Alt i alt blir dette en fin dag.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Du har masse å gjøre, så det gjelder å ikke ligge på latsiden. Dagen handler om å forhandle og prøve å påvirke. Du vil bevise at du kan selge inn idéene dine. En av sjefene på jobben virker nærmest upåvirket av din sjarm og strategi.

Vekten 23/9 - 22/10

Du ønsker å avslutte noe du har påbegynt, men det er ikke sikkert at de andre involverte føler det på samme måte. Relasjoner er ofte kompliserte, og det er ikke alltid like lett å finne en gylden middelvei.

Skorpionen 23/10 - 21/11

Et rykte sprer seg raskt på din arbeidsplass, og du ønsker å stoppe det før det går ut av kontroll. På kvelden møter du noen som står deg nær Du har et behov for å være sosial.

Skytten 22/11 - 21/12

Dagen byr på et sceneskifte. Det er godt å være et annet sted enn hjemme. På ettermiddagen får du et personlig spørsmål fra en kollega. Du føler deg tiltrukket av denne personen, og synes derfor at det er helt i orden at det blir mer personlig.

Steinbukken 22/12 - 19/1

Det er en slags seighet i ditt horoskop i dag. Det har vært en morsom, men lang uke som har kostet en del å gjennomføre. Du får også vite noe nytt og gøy, som gir deg et nytt mål å jobbe mot.

Vannmannen 20/1 - 18/2

I dag har du et behov for å diskutere mer enn vanlig med dine kolleger. Noen ganger føles det som om ingen tenker selv, og at alle trenger din veiledning. Dette kan være en smule irriterende. Kvelden handler om familie.

Fiskene 19/2 - 20/3

Du fisker etter et råd, men din kollega klarer ikke å lese mellom linjene. Du må si det rett ut dersom du ønsker hjelp. Kvelden handler om familien, partneren din, og et forsøk på å finne en gylden middelvei.

Powered by Labrador CMS