Dagens Horoskop: Mandag 4. November

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det finnes ulike måter å se en sak på og du må ikke alltid velge den mest kontroversielle. Iblant kan det være bra å inngå kompromisser selv om du synes det er morsommere å gå mot strømmen.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen blir litt slitsom. Det er mye å gjøre og mange ser ut til å være syke på jobben din. Horoskopet ditt sier at du har lite energi og og ikke er så veldig engasjert akkurat nå. Ettermiddagen blir betydelig morsommere enn arbeidsdagen din.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er lei en person som hele tiden maser på deg og som du har vanskelig for å si nei til. Det kan være at denne personen har en form for maktposisjon som at den er sjefen din og det gjør situasjonen komplisert. Du er en person som har vanskelig for å ta ordre fra andre.

Krepsen 21/6-22/7

Denne mandagen handler om å finne tilbake til hverdagen igjen. Du har hatt mye på privaten i det siste, så du synes det er vanskelig å finne tilbake til jobbmotivasjonen igjen. En samtale eller sms lyser opp dagen din. Dette er en person som får deg til å le.

Løven 23/7-22/8

Denne mandagen venter et eventyr som du har lengtet etter. Det behøver ikke bety at du skal ut på fjellvandring, det kan være snakk om et spennende kurs eller en utviklende aktivitet på jobben. Akkurat nå er det meste som bryter med hverdagsmønsteret spennende for deg.

Jomfruen 23/8-22/9r

Det blir en morsom og varierende mandag hvor du får mulighet for å vise hva du er god for ovenfor en større gruppe mennesker. Du er ikke alltid så bekvem med å stikke deg ut, men i dag er du forberedt og da presterer du bra. Du får mange komplimenter for innsatsen din.

Vekten 23/9-22/10

Mandagen handler om å finne din indre ro. Du fungerer bedre og har det bedre, når du er i balanse. Dagen begynner ikke så bra. Små irritasjonsmomenter som en forsinket buss, slutt på kaffen og skravlesyke kolleger gir deg en dårlig start på dagen, Her gjelder det å ta et dypt åndedrag og finne tilbake til sin indre fred.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir morsom og veldig intensiv. Til tross for at du stresser, har du det gøy og tiden går fort. En ny kollega imponerer deg både sosialt og kunnskapsmessig. Denne personen vil du bli bedre kjent med.

Skytten 22/11-21/12

I dag er følelsene dine litt splittet. Helgen har fått deg til å innse hva det er du savner i livet ditt, samtidig som du føler på deg at den perioden er over og at det er på tide å fokusere på nye mål. Akkurat nå føler du deg litt fanget mellom fortiden og fremtiden.

Steinbukken 22/12-19/1

Mandagen blir intensiv, men interessant. Goda nyheter forgyller dagen din og du føler at du faktisk er på vei i riktig retning. Denne mandagen imponerer du sjefene dine uten at du vet om det. Din måte å fokusere på og jobbe selvstendig, er unik.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å snakke fra hjertet, det har du mest å vinne på. Det er absolutt bra å være belest og sitte med alle fakta, men det er med lidenskapen du får kollegene dine over på din side.

Fiskene 19/2-20/3

I dag prøver du å finne en arbeidsmåte som passer for deg. Du har de siste ukene fundert på å bytte jobb, men samtidig er du veldig bekvem med slik du har det nå og du liker ikke tanken på å begynne på nytt igjen og møte nye mennesker. Du burde veie fordeler og ulemper opp mot hverandre.

Powered by Labrador CMS