Dagens Horoskop: Fredag 13. September

Slik blir fredag den trettende for deg og ditt stjernetegn.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har skikkelig uflaks i dag, men det kan ha noe med datoen å gjøre. Selv om du ikke er overtroisk, liker du ikke fredag den 13. For deg er det en dato som alltid pleier å føre med seg problemer av ulike slag.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir herlig og den går veldig fort. Du fokuserer på de bra tingene i livet og prøver å unngå ting som drar deg ned. Kvelden byr på en skikkelig smaksopplevelse. Det kan være noe som er eksklusivt, men det kan også handle om god hjemmelagd mat hjemme hos en venn.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er i tvil om du skal innrømme at du har tatt feil eller ikke. Du er en stolt person som virkelig ikke liker å innse at du har tatt feil, derfor legger du heller skylden over på noe eller noen andre. I løpet av dagen tar en sjef opp et følsomt tema med deg og det fører til en hel del diskusjoner.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes ingen bra måte å si det her på, så velg å være rett på sak og ikke pakk inn sannheten i bomull. Vennen din forventer seg mer av deg enn hva du er forberedt på å gi og det skaper et problem for deres vennskap.

Løven 23/7-22/8

Dagen blir stille og rolig. Arbeidstempoet på jobb er behagelig og det passer deg bra. I dag får du høre et rykte som du synes er ganske så fascinerende. Detter noe du har mistenkt over lengre tid, men som du først nå får bevis på.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en bra og produktiv dag hvor du rekker mer enn du hadde sett for deg. Endelig har du lært deg å beregne tiden for hvor lang hver sak skal ta og da havner du ikke i de klassiske tidsfellene. Kvelden byr på fest.

Vekten 23/9-22/10

Du tviler litt når det gjelder en venn, men du bestemmer deg for å tro på han/hun selv om det er noe som ikke stemmer. På kvelden passer det bra å treffe venner eller å gå ut og feste.

Skorpionen 23/10-21-11

Du prøver å ignorere magefølelsen du har i dag, men den vokser seg bare sterkere helt til du velger å tro på den. Husk at Skorpioner har litt av en sjette sans, så derfor det viktig å stole på seg selv når du føler på deg at noe ikke er som det skal.

Skytten 22/11-21/12

Fredagen går fort. Du har ikke så mye å gjøre, så du føler at du kan ta det med ro. På jobb velger du å anstrenge deg så lite som mulig. Du er litt lei arbeidsoppgavene dine og du har behov for å begynne på noe nytt og spennende.

Steinbukken 22/12-19/1

I løpet av fredagen passer du på å nyte dagen i fulle drag. Det blir en pause fra både jobb og dine private ambisjoner og du unner deg både god mat og annen luksus. Kvelden blir magisk og fortryllende. Du nyter virkelig å omgås med venner.

Vannmannen 20/1-18/2

I løpet av fredagen prøver du å ikke stresse for mye. Har du fri så nyter du dagen enten hjemme eller ute på eventyr. Kvelden byr på en kombinasjon av hyggelige venner og fantastisk mat.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen blir morsom og litt annerledes. Du får jobbe med et problem sett ut fra en helt ny synsvinkel og det gjør deg mer forstående for at denne typen dilemmaer eksisterer. Iblant er det bra å endre litt perspektiv.

Powered by Labrador CMS